Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Érdekel, mi van az exeddel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekel, mi van az exeddel, ha már mással vagy boldog?

Figyelt kérdés

Megcsalás miatt szétmentek. Összejössz is jössz az illetővel.

Érdekel, hogy mi van a másikkal? Elkezded hetek, hónapok múlva bombázni megbánó üzenetekkel, amiben azt ecseteled, hogy örökké fontos ember lesz számodra a másik, sajnálja, amit tett, érdekel, szingli-e még, tovább lépett-e?

Mindezt úgy, hogy tovább léptél és boldog vagy az aktuális párod mellett.

Szoktatok ilyet csinálni?

2021. jan. 25. 16:08
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem érdekel az ex, ha annyira boldog vagyok. Eszembe sem jut, főleg, ha csúnya vége lett és túlléptem.

Ellenben nekem minden exem írkált, valamelyik a mostani nője mellől is (le lett tiltva, de új profilja lett), jönne vissza. Ismerem.

2021. jan. 25. 17:01
 12/39 A kérdező kommentje:

Ja, bocsánat 5-ös.

Tehát nem az ex csalt, hanem az exet csalták meg. És az új pár mellől érdeklődik pár héttel később az ex felől, a fent említett módokon.

2021. jan. 25. 17:06
 13/39 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez is a tiéd, itt már leírtak mindent: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Ha mégse ugyanaz vagy, aki azt kiírta, a vége itt is az, pasi vissza fog menni az exhez, ha az megengedi.

2021. jan. 25. 17:07
 14/39 A kérdező kommentje:
Közösségi oldalakon minden kontakt megszűnt, egyéb felületen zajlik az érdeklődés.
2021. jan. 25. 17:08
 15/39 A kérdező kommentje:
Mit tennétek az ex helyében és mit tennétek az új pár helyében?
2021. jan. 25. 17:21
 16/39 anonim ***** válasza:
100%

Hát én személyes tapasztalatot tudok leírni:

5 éves kapcsolatban voltam, amikor az exem megcsalt engem 1 éven át egy másik lánnyal, nem tudtunk egymásról, nagyon aranyos. :)

Aztán a lány előbb megtudod engem, és dobbantotta az exemet, később pedig én is, miután kiderült ez az egész.

Aztán az exem egy éven át!!!! írogatott nekem havonta, miközben új barátnője lett. Hogy mikor találkozunk végre, hiányzom neki, hogy vagyok. Volt, hogy hetente írt, és nem reagáltam, és akkor is, direkt provokált, hogy válaszoljak. Írtam neki, hogy a barátnője ennek nem biztos, hogy örülne, amire az volt a válasza, hogy nem értem a helyzetet.

Na, egy ideje szerencsére lekopott, mert egyáltalán nem válaszoltam neki.

De mint kiderült, amikor együtt voltunk, akkor az exének is ugyanígy írogatott. Szóval van, aki sosem javul meg. Én sajnálom az új barátnőt. Egyrészt magam miatt nem írok vissza az exemnek, másrészt meg az új lány miatt sem, mert biztos rosszul esne neki.

2021. jan. 25. 18:42
 17/39 A kérdező kommentje:

1 év? Az durva..

Állítása szerint túllépett és boldog. De nekem ez a 2 így nem áll össze. Akkor miért foglalkoztatja a másik, főleg az, hogy szingli-e..

2021. jan. 25. 19:33
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

16. vagyok.

Igen, egy év. 1 évig volt mással és egy évig írogatott, nem fogta fel, hogy NEM.

Rengeteg oka lehet. Mondani bárki tud bármit. Lehet, hogy túllépett rajtad, de sérti azért valahol az egóját. Az is lehet, hogy nem lépett túl.

De az tény,hogy ha van már valakije, rá kellene fókuszálnia.

2021. jan. 25. 19:40
 19/39 anonim ***** válasza:
Sajnos nincs olyan nap, hogy ne jutna eszembe, de látni se akarom azt az érdek rbancot
2021. jan. 25. 19:47
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy lépett túl, hát nem látod? Persze, hogy ezt mondja, mert akkor ugrik a fix partner, amíg nincs jobb. Ezzel az emberrel se te, se az ex nem jár jól úgyse. Össze-vissza fog k*rni mindenkivel, nem tudom, mit nem láttok ezen. Komolyan ehhez ragaszkodsz?
2021. jan. 25. 20:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!