Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekel, mi van az exeddel, ha már mással vagy boldog?
Megcsalás miatt szétmentek. Összejössz is jössz az illetővel.
Érdekel, hogy mi van a másikkal? Elkezded hetek, hónapok múlva bombázni megbánó üzenetekkel, amiben azt ecseteled, hogy örökké fontos ember lesz számodra a másik, sajnálja, amit tett, érdekel, szingli-e még, tovább lépett-e?
Mindezt úgy, hogy tovább léptél és boldog vagy az aktuális párod mellett.
Szoktatok ilyet csinálni?
Nekem úgy tűnik ezt a kérdést más kontextusban olvastam már tegnap. Ezek szerint veled csalta az exet és most arra vagy kíváncsi kihez húz jobban. Hozzád vagy az exhez?
Kipróbált téged is, már elmúlt az ujdonság varázsa és előjöttek a különbségek, magában összehasonlít, visszavágyik, de amíg az ex nem ad szabad utat, addig megtart téged is, nehogy egyedül (punci, konyhai kisegítő, pénzforrás,...) nélkül maradjon.
A legtöbb ezt csinálja, nők, férfiak is. Ne hagyd, hogy kihasználjon!
Kérdező
És miket ír, milyen rendszerességgel? Milyen más felületen? Rejtegeti előled a telóját? Mit tapasztalsz rajta?
Ha csak egyszer írt neki, hogy sajnálja, mert megcsalta, és bűntudat maradt benne, arra azt mondom oké, így gerinces.
De ha már sokszor ír neki, kérdezgeti, folyton felőle érdeklődik, esetleg flörtöl, az NEM okés.
23. vagyok meg akit megcsaltak.
Most nyilván ahány ember annyi vélemény, de nekem ez egyáltalán nem tetszene/férne bele. Miért kellene jóban lenniük? Van, aki jóban akar lenni az exével, de az én értékrendemben például nincs exekkel való barátság. Ráadásul a lány már sokadjára mondja neki, hogy ne írogasson.
Engem ez zavarna. Meg az is, hogy miért jutott eszébe most, hogy írjon neki. És ha megbeszélnétek?
Anno az én exem ezt csinálta, írogatott az exnek, az ex meg ilyen bugyikákat küldött amiket vett, stb. és ezt úgy tudtam meg, hogy titokban elolvastam az üzenetet a telójában, persze én voltam a hibás, hogy kutakodom, de volt vaj a füle mögött. Nem vele csalt meg, de neekm ez sem fér bele.
Ez csak egy válasz a sok közül, de beszéld meg vele szerintem.
Nem úgy tűnik az ex, mintha vissza szeretné fogadni, bár szerintem nem az a lényeg. Ha valaki menni akar, előbb-utóbb megy is, vagy sem?
Azt kellene megfejteni, hogy az illető menne-e, ha az exnél zöldre váltana esetleg a lámpa valamilyen csoda folytán. Vagy vajon, lesz-e ennek folytatása. Lehet - e még ebből boldog kapcsolat, vagy az ex árnyékában kell élni örökre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!