Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elegem van, beleroskadok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van, beleroskadok a szomorúságba. Járt még valaki így, hogy megérdemeletlenül kihajították?

Figyelt kérdés
Féléve dobott a nőm, akirl azt hittem hogy maga a tökéletes angyal, és ő lesz majd a feleségem is. Az indok csupa olyan dolog volt, amit ő sem vagy még annyira se tett meg, de tőlem elvárta. Fél év után ma is vele álmodtam, hogy visszakaptam mert mással volt, de rájött hogy mégis engem szeret. Ez az egész napomat tönkretette. :( Elegem van az egészből, soha többet párkap csolat, inkább egyedül leszek mint egy fsz. Más is járt így? Tudnátok történeteket mesélni?

2020. dec. 21. 17:18
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
Én is kb. 18 évesen tepertem a lányokért utoljára. De nem éri meg, tehát ha most azt mondja egy csaj hogy nem akkor engem többet nem lát. Nem fogok könyörögni, mert minek..
2020. dec. 29. 23:26
 52/54 anonim ***** válasza:
"És egész kapcsolat alatt egyetlen sértő dolgot mondtam csak rá: hogy hisztizik. És ezen teljesen besértődött, és ez is indok volt." 14-25 év között ilyenek a lányok..
2020. dec. 29. 23:40
 53/54 A kérdező kommentje:
Korát egész jól belőtted. Lehet az is közrejátszó dolog volt. Kell még idő megkomolyodni, tapasztalni, értékelni tudni dolgokat..
2020. dec. 29. 23:54
 54/54 anonim ***** válasza:

Nyugi, 5 év múlva sem fogja megbánni, hogy dobott.

Ebben kár bízni.

2020. dec. 30. 07:44
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!