Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elegem van, beleroskadok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van, beleroskadok a szomorúságba. Járt még valaki így, hogy megérdemeletlenül kihajították?

Figyelt kérdés
Féléve dobott a nőm, akirl azt hittem hogy maga a tökéletes angyal, és ő lesz majd a feleségem is. Az indok csupa olyan dolog volt, amit ő sem vagy még annyira se tett meg, de tőlem elvárta. Fél év után ma is vele álmodtam, hogy visszakaptam mert mással volt, de rájött hogy mégis engem szeret. Ez az egész napomat tönkretette. :( Elegem van az egészből, soha többet párkap csolat, inkább egyedül leszek mint egy fsz. Más is járt így? Tudnátok történeteket mesélni?

2020. dec. 21. 17:18
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
6%
29 legyen már bennetek némi önbescsülés. Nem tündérbogár, hanem egy mocskos....nc
2020. dec. 24. 17:57
 32/54 A kérdező kommentje:
Nem az. Nem csalt meg, csak nem becsült meg, eldobott.
2020. dec. 24. 17:58
 33/54 anonim ***** válasza:
Mindegy....a jövőben azért figyelj a jelekre.
2020. dec. 24. 18:00
 34/54 A kérdező kommentje:
Mit megadnék azért hogy helyrehozzuk a dolgokat. Mindegy milyen nap, mindegy milyen ünnep, mindig eszembe jut. És nem tehetek semmit, nem zaklathatom.
2020. dec. 24. 18:06
 35/54 A kérdező kommentje:
Mindenképpen
2020. dec. 24. 18:35
 36/54 anonim ***** válasza:
50%

28, tudod mikor adtam volna neki pénzt meg ezeket az egyéb dolgokat...

Egyébként majd fogja ő még visszakönyörögni magát szerintem, mert az ilyen rendőr hapsik jól kerékbetörik... De addigra remélem te már azt se fogod tudni ki volt ő.

Már 4 éve volt, nem törődöm vele. Azóta nem láttam, sokkal jobb is. Egy csoportba jártunk, gyakran vitték úgy haza a férfiak miután velem szakított, hogy reméltek tőle valamit. Persze soha nem kaptak egy puszit sem, kihasználta az összes pasit aki pincsizett neki. Elvileg most egy gazdag vállakozóval jár, legalábbis fél éve facebookon láttam. De már mint nő, mint ember sem érdekel.

2020. dec. 24. 19:14
 37/54 anonim ***** válasza:
38%

28, tudod mikor adtam volna neki pénzt meg ezeket az egyéb dolgokat...

Odavoltam érte. Megőrültem érte. Az a gond, hogy ha nagyon beleszeretsz egy nőbe, és az egy erős, független nő, akire 100 másik férfi nyáladzik egy időben (és most ha objektíve nézem egy bő átlagos külsejű nő, szőke, kék szemű filigrán, de nem az a nagyon széparcú), akkor ezzel sokszor visszaél, kihasznál téged és dob. Perdig nem telepedtem rá, mert nyáron is csak heti 3-4 napot voltunk együtt, és napközben munka miatt szinte alig beszéltünk. Meghagytam neki a személyes szabadteret. De az fájt, hogy egy nap 20 pasi írkált neki folyton facebookon, úgy hogy velem kapcsoaltban volt, és szívesen visszaírt mindegyiknek. Plusz amikor 2-3 napig nem voltam ott, akkor elment velük baráti alapon (ezt mondta) kávézgatni a nagyvárosban. Rosszul esett nagyon, volt amikor több este fel sem lépett, mert más pasival volt. De másnap meg kérdeztem, hogy akkor most velem van kapcsolatban vagy sem. Ő meg mondta, hogy igen. Aztán újra előjött ez, megint számonkértem rajta, akkor meg kidobott, mondván neki 100 udvarlója van (82 volt facabookon mutatta) és van bőven köztük 6-700 nettót kereső is, és azokkal is játszik.

2020. dec. 24. 19:22
 38/54 A kérdező kommentje:
37: Mocskos aranyásó, neked kellett volna kiraknod. Valami jó tipped van, hogy hogyan lehet az ilyen patjányokat már az elején felismerni, kiszűrni?
2020. dec. 24. 19:42
 39/54 anonim ***** válasza:
Kérdező, az a baj, hogy 3 hónapig angyal volt, nem érdekelte semmi. Néha elmentünk közeli helyekre kirándulgatni, ugye új volt a városban, előtte pár hónappal költözött oda, kevesen ismerték. Aztán kinyílt a csipája szép lassan, rájött hogy ha rámosolyog bármely pasira, akkor az már repül is a szőke szépszemű nőhöz (a szemei top 10 voltak amit valaha láttam, arca átlagos, alakra is átlagos, de gyógyszerészként egész jól keres ugye, full igényes volt, 100 pár cipő, 100 nadrág, parfümöket gyűjtötte, stb). Egyszerűen közvetlen volt, barátságos és semmi jelőt nem mutatta, hogy ilyen. Soha egy ftot nem kért tőlem. Egyszerűen annyira elbűvölő volt és bájos, hogy szinte te magad ajánlottál fel neki mindent, neki soha kérnie sem kellett. Ugyanígy más pasik is meghívták erre, arra, ő pedifg elfogadta mindenkitől, de főleg baráti alapon. Ha meg a pasi többet akart (mert ugye mind), akkor meglepődött, hogy ő egy bárány és nem gondolta volna, hogy ezt félreérti hogy ha elmegyek veled kávézni, akkor én ebbe többet gondolok bele. Egyszerűen csak jól esett neki az ingyen pizza, az ingyen tea-kávé, stb. Tehát elvarázsoló jelleme volt aminek majdnem minden pasi be is dőlt. Én is. Csak ugye az sérül meg a legjobban, aki kapcsolatban is volt vele...
2020. dec. 24. 19:57
 40/54 anonim ***** válasza:
Szóval mondanám, hogy hónapokig ne járj az adott nővel, hátha sikerül jobban megismerni a hátsó oldalát is. Mert sok nőnek csak akkor jön ki a ,,B" oldala, amikor elmúlik 1-2 év után a szerelem és házisárkány lesz. De a legtöbb embert sokszor egy élet kevés, hogy kiismerjünk (pl hány sorozatgyilkos volt a történelemben, aki gyilkolta a nőket, közben 20 éves felesége, gyerekei voltak és minta családapa volt).
2020. dec. 24. 20:01
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!