Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elegem van, beleroskadok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van, beleroskadok a szomorúságba. Járt még valaki így, hogy megérdemeletlenül kihajították?

Figyelt kérdés
Féléve dobott a nőm, akirl azt hittem hogy maga a tökéletes angyal, és ő lesz majd a feleségem is. Az indok csupa olyan dolog volt, amit ő sem vagy még annyira se tett meg, de tőlem elvárta. Fél év után ma is vele álmodtam, hogy visszakaptam mert mással volt, de rájött hogy mégis engem szeret. Ez az egész napomat tönkretette. :( Elegem van az egészből, soha többet párkap csolat, inkább egyedül leszek mint egy fsz. Más is járt így? Tudnátok történeteket mesélni?

2020. dec. 21. 17:18
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
20 éve
2020. dec. 24. 20:01
 42/54 anonim ***** válasza:
0%
Narodnaja, ott voltak a jelek. Akkor kellett volna odafigyelni és mögé nézni. Persze nehezebb ha az ember bele van zúgva valakibe. Én utoljára nőért ennyire 18-19 évesen voltam oda. Aztán engem is hülyére vettek, utána ebből kinőttem. Mostmár nem hozol elém olyan bájos nőt, akinél elveszteném az eszem. Simán le tudom dönteni az ilyenek álarcát egy jól irányzott mondattal, és olyankor lefagy a bájos mosoly és előjön a halál-nézés, akkor már tudom is mire ment ki a játék.
2020. dec. 24. 20:27
 43/54 anonim ***** válasza:

Persze nehezebb ha az ember bele van zúgva valakibe.

Pontosan így van.

2020. dec. 24. 20:32
 44/54 A kérdező kommentje:
Szebb ajándékot nem tudtam volna elképzelni, minthogy legalább hozzászóljon így Szenteste két kedves mondatot, vagy kicsit beszélgetnénk újra. De sajnos ez továbbra is álom marad. Szeretlek drágám, remélem eszedbejutok mégm
2020. dec. 24. 20:42
 45/54 anonim ***** válasza:
Kérdező. A nők nem olyanok sajnos. Aki már nem kell nekik az levegő a szemükben, ha Armageddon nap lenne, akkor is.
2020. dec. 24. 20:49
 46/54 anonim ***** válasza:
94%

"Ráadásul úgy szakított, hogy onnantól no contct részéről"

Ez a szakítás lényege... minek tutujgasson tovább?

2020. dec. 29. 08:13
 47/54 anonim ***** válasza:
100%

"És úg éli az életet hogy neki van igaza. Miközben ln akiket kérdeztem mindenki velem ért egyet."

Alapvető tévedésed, hogy a kettő összefügg.

A szerelmi kapcsolat addig létezik, míg kölcsönös.

El lehet vergődni ideig-óráig, vannak, akik házasságon belül akár évekig,

de az egész egyenlő a nullával.

Ez az egyik vetülete.

A legfontosabb az, hogy ha kiszeret belőled valaki, arról ő sem tehet,

te sem tehetsz; vagy mindketten tehettek.

Voltam úgy, hogy egyik napról a másikra mintha idegennek fogtam volna a kezét séta közben. Elmúlt. Nem tudtam megmagyarázni, egyszerűen csak elmúlt.

Neked nem JÁR az ő szeretete. A szeretet van, vagy nincs.

Szakított veled. Joga van hozzá. Attól kezdve nem felelős semmiért.

Attól kezdve szabad vagy. Ő is szabad. Mindketten azt csináltok, amit akartok.

Nincs jogod hasonlítgatni, hogy amíg te itt sírsz, ő esetleg jól érzi magát mással. Vagy nem. De az az ő élete. Ez meg a tied.

Azon kell dolgoznod, hogy belásd és elengedd ezt az egészet.

2020. dec. 29. 08:54
 48/54 anonim ***** válasza:
Sok nő egy hálátlan k*rva , ( kivéve anyáink!) . A problémâd nem csupán a szakítâs ha nem az meg magyarázatlan űr amit maga után hagyott . Szerintem indokot mindenki érdemel , ha más nem akkor nem szeretlek már vagy valami.. Tudod a nők addig talonban tartanak amíg nem jôn más aki jobb. Lelki ismeretűnk nekünk férfiaknak van , akik éreznek bűntudatot ha rosszat tesznek , a nők meg ha jogosan vannak kitéve akkor ia magukat síratják.
2020. dec. 29. 19:00
 49/54 A kérdező kommentje:
Nagyon korrekt módon elmondta az indokait, csak azokat én nem érzem jogosnak, nem érzem azt hogy ennyi idő után ez elvárható lenne, és főleg hogy ő megtette volna. És egész kapcsolat alatt egyetlen sértő dolgot mondtam csak rá: hogy hisztizik. És ezen teljesen besértődött, és ez is indok volt. Kicsit mintha nem a földön élni, mintha fogalma se lenne hogy milyen egy valós párkapcsolat, nem csak mindig a rózsaszín köd.
2020. dec. 29. 20:29
 50/54 anonim ***** válasza:
100%

A szerelemmel kapcsolatban kár olyan kifejezéseket használni, hogy valami "jogos"-e vagy sem, vagy "elvárható", vagy "indok".

Méltósággal el kell fogadni a döntését.

Nekem is volt hozzád hasonló pasim, hónapokig vekengett utánam, már a zaklatás határát súrolta. Nem őrzöm jó emlékezetemben.

2020. dec. 29. 21:54
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!