Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elegem van, beleroskadok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van, beleroskadok a szomorúságba. Járt még valaki így, hogy megérdemeletlenül kihajították?

Figyelt kérdés
Féléve dobott a nőm, akirl azt hittem hogy maga a tökéletes angyal, és ő lesz majd a feleségem is. Az indok csupa olyan dolog volt, amit ő sem vagy még annyira se tett meg, de tőlem elvárta. Fél év után ma is vele álmodtam, hogy visszakaptam mert mással volt, de rájött hogy mégis engem szeret. Ez az egész napomat tönkretette. :( Elegem van az egészből, soha többet párkap csolat, inkább egyedül leszek mint egy fsz. Más is járt így? Tudnátok történeteket mesélni?

2020. dec. 21. 17:18
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
82%

Hány éves vagy? 15?

Értsd már meg, hogy tehetsz valakiért akármit, ha egyszer nem szeret már, nem fog veled maradni. Ettől még nem lesz valaki gonosz.

Miért nem eleve te szakítottál, ha problémák voltak vele? És ha annyira szeretted, miért nem tartod tiszteletben a döntését? Jobb lenne, ha veled marad annak dacára, hogy már nem akar téged?

Mi lenne ha felnőnél, kilépnél az önsajnálatból és tovább lépnél?

2020. dec. 21. 17:56
 12/54 A kérdező kommentje:
De miért nem akar? Akkor előtte miért akart? Azért mert nem voltak a covid miatt kellően sűrűk a találkozások, de ezen lehetett volna javítani, nem csak azzal hogy lecseréljük a másikat..
2020. dec. 21. 18:04
 13/54 A kérdező kommentje:
Nekem megdöglene a lelkiismeretem, ha ugyanezt csináltam volna vele mint ő velem.
2020. dec. 21. 18:04
 14/54 anonim ***** válasza:
100%

Erre nincs indok.

Vagy ha van, akkor csak ő tudja. A szerelem elmúlik, ilyen baromi egyszerű. Ha elmúlik akkor pedig jobb szakítani, mint egy xar kapcsolatban benne maradni. Nyilván házasságnál más, de egy sima együtt járásnál mit akarsz?

Jah, dehogyis döglene bele. Megeshet ám az ilyesmi fordítva is.

2020. dec. 21. 18:12
 15/54 A kérdező kommentje:
"megbékélsz a történtekkel és tovább lépsz." -> ilyen nincs, nincs B terv. Ha ő ilyen volt (vagyis lkett hirtelen), akkor a többi lány nála csak rosszabb lehet, ha ennyire nem tudtam felirsmerni. Neki én simán pótolható vagyok, de nekem ő nem. Még szerencse hogy azért egyedül se olyan rossz. De mégegy ilyet nem élnék túl
2020. dec. 21. 18:12
 16/54 anonim ***** válasza:
96%

Hasonló helyzetben voltam én is. A lány két fűszálat nem tett volna keresztbe értem de azt mindenképp elvárta, hogy én királynőként bánjak vele. Mindig a kedvében akartam járni, lestem a kívánságait, ő pedig állandóan elégedetlen volt. Habár én szerelmes voltam, de be kellett lássam, hogy ő nem viszonozza ezeket az érzéseket. Végül én szakítottam mert láttam, hogy ez nem vezet sehova. Nagyon fájt de szakítanom kellett...persze reménykedtem, hogy legalább annyit mond, hogy "jaj ne, beszéljük meg", de hidegvérrel hagyta az egész. Sokáig értetlenül néztem, hogy egy ilyen aranyos lány, akiért én mindent megtettem, hogy boldognak lássam, ennyire kegyetlenül szívtelen. Még most is gondolok néha rá, szerettem volna ha megbeszélhettük volna de sajnos ez nem így lett. Ha nem szakítok akkor biztos ő tette volna meg amikor jön egy másik férfi.

Nem értem, hogy ha a kapcsolatotok ennyire egyoldalú volt miért nem szakítottál te vele? Minél tovább húzod annál rosszabb...name ő is lássa, hogy veled mindent meg tehet.

2020. dec. 21. 19:09
 17/54 anonim ***** válasza:
0%
17-Nem kell érzelgősködni. Sejtésem szerint pont azért nem vett kutyába se, mert a nyálas pasiakt utálják. Minél csajosabb a csaj, neked annál maszkulinabbnak kell lenned. Én nem szórakozok, egyszer adok, aztán ha nem viszonozza, akkor vagy nem kap semmit, vagy szakíthat, ha akar.
2020. dec. 21. 21:21
 18/54 anonim ***** válasza:
100%
Valahogy mindig sikerül egy macsó alfahímmel találkozni ezen az oldalon. Köszönöm, hogy a nagy sikeretek ellenére még belátogattok a "szakítás" kategóriába is. Gondolom a "naponta váltogatom a nőmet mert megtehetem" kategória már tele van.
2020. dec. 21. 22:06
 19/54 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy távkapcsolat volt ezek szerint, amin a covid még inkább nehezített. Írtál már ki kérdést, megismerni a stílusod. Akkor is azt írtam amit most is fogok. egy ilyen típusú "kapcsolatban", ahol ritkák a találkozások (tökmindegy kinek a hibájából, a helyzet is adott és nyilván ugyanúgy felelősek vagytok mindketten) nagyon ritkán végződnek jól, vagy élik túl a "kihülést". Mert bizony igenis mocskos nehéz az érzelmeket formában tartani, mikor ne is látja a másikat az ember. akik már lehúztak valamennyi időt, leginkább együtt élve, azok ha ilyen helyzetbe kerülnek ideiglenesen, tán túlélik, de egy "tini" (itt nem feléttlen az életkorra, inkább a kapcsolat érettségére és a függetlenségi fokotokra-szülőktől- gondolok)státuszban lévő kapcsolat ahol nagy ritkán találkozgattok nem elég érett és teljes értékű ahhoz, hogy kitartson. Értem én, hogy te inkább vagy a langyos kakiban, meg a tinglitangliban, csak ne legyél egyedül, de sokaknak nem pálya az, hogy folyton chatelgetnek és pár hetente(havonta9 néha látják egymást. Van akinek ez huszonévesen sem gond, vagy később is akár és van a ki már egészen fiatalon is többre vágyik. a távkapcsolat mindig nehezített pálya, nem kell mindenkire vonatkoztatott közhelyeket és messzemenő következtetéseket levonni abból, hogy így vislekedett, majd szakított veled. Egy darabig elég volt ez neki, aztán már nem, ettől nem lesz minden nő megbízhatatlan. Már megbocsáss, de ez a hiszti sem éépen túl szimpatikus hozzáállás egy pasitól, mindenkit megvisel különböző mértékben a szakítás, de azért világvégét sem kell vizionálni, amiért kidpobott a távkacsolatban lévő vélhetően nagyon fiatal csajod, akit egy évben háromszor ha láttál. ennyinél azért a legtöbb embernek többre van igénye, akár testzik, akár nem. ha meg azt sérelmezed, hogy nem fektetett bele elég energiát, hanem mindezt tőled várta el, askkor végképp nem voltál fontos számára, nem értem miért nem engeded el és sírsz még mindig utána.
2020. dec. 23. 07:01
 20/54 anonim ***** válasza:
27%

Hasonló helyzetben voltam én is. A lány két fűszálat nem tett volna keresztbe értem de azt mindenképp elvárta, hogy én királynőként bánjak vele.

A 99% ilyen a fiatal 30 alatti noknel. Tapasztalat. Ha te egyszer is rosszul nezel ra, repulsz. Visszael azzal, h te imadod őt, o meg csak megvan veled, de mivel ő nő, barmikor talal jopasit amikor csak akar, ha megun teged.

2020. dec. 23. 09:48
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!