Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elegem van, beleroskadok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van, beleroskadok a szomorúságba. Járt még valaki így, hogy megérdemeletlenül kihajították?

Figyelt kérdés
Féléve dobott a nőm, akirl azt hittem hogy maga a tökéletes angyal, és ő lesz majd a feleségem is. Az indok csupa olyan dolog volt, amit ő sem vagy még annyira se tett meg, de tőlem elvárta. Fél év után ma is vele álmodtam, hogy visszakaptam mert mással volt, de rájött hogy mégis engem szeret. Ez az egész napomat tönkretette. :( Elegem van az egészből, soha többet párkap csolat, inkább egyedül leszek mint egy fsz. Más is járt így? Tudnátok történeteket mesélni?

2020. dec. 21. 17:18
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
3%

aranyos lány, akiért én mindent megtettem, hogy boldognak lássam, ennyire kegyetlenül szívtelen.

99% ban nincs ikyen h aranyos lany. A felszin alatt mind egyforma. Nekem is volt ilyen aranyos lany, ket labon jaro tunderkedveslany. De mikor talalt egy jobb pasit nalam, amikor 24 eves volt, akkor azonnal megcsalt. Addig angyal volt, utana ordog. Az az 1% rendes no, aki nem ikyen, az meg nem mozgat meg benned semmit. Volt 4 honapig ilyen baratnom. Allandoan imadkozott, napi 6 orat. Szex helyett is.

2020. dec. 23. 09:51
 22/54 anonim ***** válasza:
50%

Villamos és nők után nem érdemes futni. Mindkettőnél pofára eshetsz !

A feleségem elvette a lakásomat,pedig ő lépett félre. Az utána jövő élettársam pedig egy vállvonogatással ott hagyott egy idősebbért.

Soha, de soha többé nő az életemben nem lesz.Pont.

2020. dec. 23. 20:22
 23/54 anonim ***** válasza:
5%

Ezért csinálja ma már mindenki, hogy 1-2 kufirc után lelép. Ez még mindig jobb, mintha tönkretennék az életedet.

Persze a nők nyávognak emiatt, de csak maguknak köszönhetik. Az, aki egy hűtlen luvnya, az megérdemli. Az a kevés rendesebb, aki van, azok meg ne a pasikat okolják, hanem a luvnyákat.

2020. dec. 23. 20:46
 24/54 A kérdező kommentje:
22: ezek után maximalisan megertem. Tudom hogy en meg nagyon jol jartam az ilyenekhez kepest, csak en meg annyira de annyira szeretem ezt a lanykat :(
2020. dec. 23. 21:55
 25/54 anonim ***** válasza:
0%

A feleségem elvette a lakásomat,pedig ő lépett félre. Az utána jövő élettársam pedig egy vállvonogatással ott hagyott egy idősebbért.

Soha, de soha többé nő az életemben nem lesz.Pont.

Kb ennyi az egész. Engem is hagytak ott szó nélkül és én is ezt mondom, elég a nőkből.

2020. dec. 24. 16:11
 26/54 anonim ***** válasza:
4%

és engem is csaltak meg. Utána meg próbáltam kideríteni, hogy miért volt ennyire aljas, még neki állt feljebb és fel akart jelenteni zaklatásért, amit ha megtesz, én szívok. És közben azt vágta a fejemhez, hogy a megcsalás nem bűncselekmény, de az h én magyarázatot követelek rajta a miértek miatt, az az. És röhögött. És semmit sem tehetsz, mert a törvény a nőket védi..

annyira szeretem ezt a lanykat :(

Felejtsd el, 1 év max esetben, hidd el sokkal jobban jársz.

2020. dec. 24. 16:14
 27/54 A kérdező kommentje:
26: Huhh baszki, ilyen aljadékon biztos bosszút álltam volna ameddig élek..
2020. dec. 24. 16:35
 28/54 anonim ***** válasza:
0%

26: Huhh baszki, ilyen aljadékon biztos bosszút álltam volna ameddig élek..

Nem lehet, nem tudsz bosszút állni. Én 1 hónapig próbáltam visszaszerezni azok után, h megcsalt. Ugye 80 km-re laktam tőle, így csak péntektől hétfő reggelig voltunk együtt. Mikor megcsalt, ezeket tette, amiket leírtam. Mint írtam, 1 hónapig próbáltam meg mindent. Heti 1 szer 1-1 szerelmes levelet tettem a postaládájába, mellé pénzt mellékeltem neki 20-20 ezreket (ez 80 ezer ft 1 hónapra), hogy lássa, komolyan gondolom és kifizetném neki az albi árát minden hónapban, mert abban lakott. Facebookon is könyörögtem neki kicsit, meg írtam neki 3 smst-, amikor letiltott faceen. Ez a pár dolog elég volt ahhoz, hogy bevigye a rendőrségre ezeket, mint bizonyítékot, hogy zaklatom. Majd 1 hónap után mutatta a hivatalos rendőri papírt, hogy ha a következő 30 napon belül bármi módon kapcsolatot próbálok vele teremteni, akkor a feljelentés jogerős lesz és eljárás indul belőle. Na akkor hagytam abba. Közben persze már megvolt a hapsija, és kiderült, hogy ez is zavarta, hogy én próbálkozok visszakapni őt, ezért jelentett fel. Majd rá a pasija is felhívott, hogy ha csak meglát engem a városban (ahol egyébként haverjaim is laknak), akkor ő is feljelent akár indok nélkül is, mert 2 ügyész is a rokona (apja is rendőrszázados). Vérszemet kaptak egyszerűen. ÉS ha egy nő elsírja magát, mégpedig egy értelmes gyógyszerész nő (exem az, plusz manipulatív), s még vonzó is, tiszta szőke édesbogár (de belül egy vámpír), akkor bizony nincs az a férfi, női rendőr, aki nem neki hinne. Én is tanult vagyok többdiplomás, és szerintem nem lőttem túl a célpon 2 facebook üzenettel, 3 kedves sms-el, 4 szerelmes levéllel és a pénzzel (a pénzt a feljelentés után viszakülte, hogy nehogy rá tudjam fogni, hogy elfogadta, amit elfogadott amúgy, és aranyásó), amit önzetlenül adtam, mert szerettem és segíteni akartam neki.

2020. dec. 24. 17:05
 29/54 A kérdező kommentje:

Úristen, nagyon sajnállak és együttérzek Veled, remélem megtalálod a boldogságot.

Az én exem az egy tündérbogár, neki tényleg csak az az egy felróható bűne, hogy az utcára tett nyomós ok nélkül.

2020. dec. 24. 17:54
 30/54 anonim ***** válasza:

28, tudod mikor adtam volna neki pénzt meg ezeket az egyéb dolgokat...

Egyébként majd fogja ő még visszakönyörögni magát szerintem, mert az ilyen rendőr hapsik jól kerékbetörik... De addigra remélem te már azt se fogod tudni ki volt ő.

2020. dec. 24. 17:55
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!