Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el ?
Figyelt kérdés
Illetve tudom , hogy elfelejteni nem lehet valakit aki az életed része volt. Hiányzik nagyon és szeretem. Úgy érzem nem tudok majd nélküle élni és ha arra gondolok , hogy kerül majd új neki nagyon rossz érzés. Más is volt így ? Hogyan lehet túl jutni egy szakításon ?2020. dec. 15. 17:23
1/6 anonim válasza:
Férfi vagy nő vagy?
Mennyi ideig tartott a kapcsolat?
2/6 A kérdező kommentje:
Nő vagyok. Két év
2020. dec. 15. 17:45
3/6 anonim válasza:
Én 9 évet le tudtam zárni, igaz másfél év volt mire már egyáltalán nem gondoltam rá, de sikerült. Az idő mindent megold, aztán ha már túl leszel rajta és jön egy új szerelem végképp elfelejted a másikat.
4/6 anonim válasza:
ha már végetért, akkor engedd el és lépj tovább, ne foglalkozz vele! akár be is jelentheted neki, vagy ha megkérdezi, akkor mondd meg, hogy neked könnyebb elfogadni, ha nem tartjátok tovább a kapcsolatot. nem beszéltek és nem látod a közösségi oldalakon sem az állapot változásait, posztjait, stb. jobb, ha letiltod, akkor véletlenül se fogod látni.
legyél minél aktívabb sportban, munkában, hobbiban, ismerkedj másokkal. eleinte nehéz lesz, de aztán elmúlik és majd jön valaki más, aki miatt sokkal könnyebb lesz túltenni magad rajta.
5/6 anonim válasza:
Nem, szerintem még senki nem volt így :)
6/6 A kérdező kommentje:
Na jó , hülye kérdés volt. Más is volt így. Annyira hiányzik , hogy az már faj. Semmi nem tud lekötni hosszabb időre. Folyton ő jár a fejemben. Lehet ő boldog és én mit elek át. Nem akarok rosszat. Csak nehéz túl lenni rajta
2020. dec. 16. 19:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!