Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottatok már ùgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottatok már ùgy, hogy még mindig a 2 fél szereti egymást nagyon, ragaszkodtok egymáshoz, de azért lett vége, mert egyéb tényező/k akadályozzák a teljes boldogságot?

Figyelt kérdés

Tudom ez nagyon hülyén hangzik. Én 36 N vagyok, párom 34 F. 3 éve vagyunk/voltunk együtt és nekem előző házasságombòl vannak gyerekeim.

Soha nem pòtapát kerestem nekik, de a válas kezdetén megismerkedtünk és annyi közös van bennünk, annyit beszélgettünk, mint mások 10-20 év alatt(ha a saját szüleimet veszem alapul).

Kettőnk között 95%ban minden szuper! De a gyerekekkel nem tud még mindig megbarátkozni. Hiába él itt 2 éve velünk. És látom hogy idegesíti őt ha játszanak, ha veszekszenek, de még az is ha csak kérdeznek töle valamit.Ezt ő is mondta.

2 napja szakítottunk, mert azt mondta ő boldogtalan itt, neki nyugi kell, pihi, lelki béke, megtalálni magát, stb. És hogy ő nem apatìpus, engem nagyon szeret, de a gyerekek már sok. Megértettem az eszemmel.

Azóta gyakorlatilag mindketten csak beszélgetünk, dolgozunk, sírunk. Én úgy érzem kettétörik a szìvem, ő is. De itt velünk nem boldog, csak ha velem van. Hogyan lehet ezt feldolgozni? Ha legalább megcsalta volna valaki a másikat, vagy bántalmazta volna, akkor nincs ez az űr,a dühöd segìt ezen átjutni. De ìgy? Hogy mindketten szeretjük egymást? Én nem tudom elképzelni hogy egyszer majd egy másik férfit így fogok szeretni, nem akarok! És fáj a tudat, hogy egyszer ő is megvigasztalòdik egy másik nő karjaiban...a válásomkor nem sírtam, az egy hosszadalmas eltávolodás volt, de most? 3 napja még azt mondtuk egymásnak szeretlek, most meg ?! Mint egy elcseszett drámában ahol a főhősök szeretik egymást de nem lehetnek együtt. Hogyan lehet ezen tùljutni?

tegnap 20:31
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Csald meg
tegnap 20:38
 2/10 anonim ***** válasza:
59%
Miről beszélsz? Lehetnétek együtt, de igazán nem szeret téged. Ha szeretne a gyerekeid ha nem is szeretné, de legalább elfogadná és lehetnétek együtt. De mivel ki nem állhassa őket így inkább lelépett. Jó döntés. Te meg fel a fejjel, sírd ki magad és fogadd el, hogy igazán sose szeretett téged.
tegnap 21:07
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
Nálunk a jövőkép volt eléggé más. Saját gyereket szeretett volna és esküvőt, én viszont nem, mivel van két fiam, ikrek, és sajnos a szülés, és az azt követő időszak nem volt problémamentes, ezt pedig nem vállalom be még egyszer. Ez olyan szakítás volt, hogy azért mondod ki, mert szereted a másikat, és mivel nem tudod megadni amire vágyik, így félreállsz. Viszont tartjuk a kapcsolatot, ma is beszéltünk telefonon, még ha neki lett is valakije.
tegnap 21:13
 4/10 anonim ***** válasza:
42%
Nagyon nem értek egyet azzal, hogy nem is szeretett, meg veled lehetne, csak el kellene fogadnia a gyerekeket stb. Nem, itt nincs kompromisszum. Nem mindenki akar gyereket, pláne másét. Én sem lennék alkalmas anyának, így olyan férfival vagyok, aki ugyan így gondolkozik. A gyerekeknek sem alkalmas olyan “mostoha apa” aki nem bírja őket, úgyis éreznék idővel. Ahogy tőle sem elvárható, hogy úgy éljen, ahogy nem akar. Belátta, hogy nem megy, felelősségteljes lépés volt a szakítás. Kicsit felszaladt a szemöldököm, hogy bezzeg ha megcsalás vagy bántalmazás történt volna, akkor könnyebb lenne, mert a düh átsegít. Nem nagyon tudom ezt szépen kommentálni, maradjunk annyiban, hogy fogalmad sincs, hogy ezek mekkora nehezítő tényezők. Vagy hogy milyen tapintatlan ilyet mondani, ha olyan is olvashatja, aki átélt bántalmazást. Az a helyzet, hogy az exed csak saját magáért felelős, te viszont a gyerekeidért is. Amikor párt keresel, ezt is bele kell számolni, tudatosabbnak kell lenni. Csak az idő fog segíteni, más nem nagyon.
tegnap 21:21
 5/10 anonim ***** válasza:
69%
Hát pedig ha szerette volna akkor nem hagyta volna el. Alig voltak együtt, elmúlt a rózsaszín köd. Egész idő alatt a gyerekeket nem tudta elfogadni úgyhogy össze se kellett volna vele jönni,vagy jóval korábban szakítani kellett volna. Igen, nem mindenkinek való gyerek szóval akkor minek ment bele 3 évig? A rózsaszín felhő ami eltűnt.
tegnap 21:29
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Amikor összejöttetek tudta, hogy mire vállalkozik. Amikor odaköltözött akkor is tudta. Baromi nehéz lehet egy gyermektelen egyedül élő férfinak így alkalmazkodni. Úgy belecsöppen valamibe amiben teljesíteni kell. Amikor így együtt él egy pár akkor oké, hogy nem pótapát vagy pótanyát keres a szülő de hamár együtt élnek a másik félnek is fel kell nőnie a feladathoz. Nevelőszülőként kell helyt állnia. Van aki megtudja ugrani és van aki nem. Ha erőlteted rosszabb. Lépj tovább és ne beszélgess vele. Hidd el, ő hamarabb túl fog lépni ezen. Az pedig, hogy vannak gyermekeid valamilyen szinten hátrány de aki társának választ az ezt is elfogja fogadni.
tegnap 21:41
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetett volna megoldani, hogy ne kelljen annyit elviselnie a gyerekeket? Pl. nem ott lakik nálatok, te mész hozzá, ő meg akkor jön, ha úgy érzi készen áll rá. Ha valakivel ennyire szeretnénk egymást, nekem így is megfelelne. Legszívesebben a saját életemben is így csinálnám, csak azok sajnos a saját gyerekeim :D
ma 02:06
 8/10 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Messze lakott tőlem, és a munkahelyétől is, ezért is költözött ide 10 hònap után. Ahol mi lakunk innen egyszerűbben be tud járni dolgozni is.

Mielőtt ideköltözött is itt volt heti 3-4 napot(önként).

ma 06:53
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagy hibát követett el, amikor összejött veled, hiszen tudta, hogy nem bírja a gyerekeket. Ezt még megfejelte azzal, hogy hozzátok költözött, és így már napi szinten kellett elviselni őket. Ezzel a felelőtlen döntéssel mindannyiótok életét felborította, nem csak kettőtökét, hanem a gyerekeidét is. Ezt sajnos nem lehet rendbehozni, le kell zárni. Minél hamarabb költözzön el, mert ez így mindenkinek rossz.
ma 08:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Van a gyerekeknek elérhető apjuk? Vele is vannak időnként?
ma 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!