Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elhanyagolt, ezért szakítottam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhanyagolt, ezért szakítottam vele. Hiányzik, vissza akarom kapni, mi lenne a jó döntés?

Figyelt kérdés

Mint embert nagyon szeretem, de azt az érzést, hogy elhanyagol nem akarom többet átélni. Én szakítottam, de megbántam egy picit. Úgy, ahogy volt nem folytatnám, de ha kicsit jobban odafigyelne rám és éreztetné, hogy ez neki is fontos és folytatnám.

1 hónapja nem beszéltünk, én nem válaszoltam neki. Ha fontos lennék neki keresne szerintem, de bennem van az is, hogy én szakítottam és én nem válaszoltam neki. Mit tegyek szerintetek? Elengedjem, vagy hagyjak még időt, hátha keres. Vagy nekem kellene? Teljesen össze vagyok zavarodva.

19L

2020. nov. 25. 20:57
1 2
 11/13 Angel3000 ***** válasza:
56%
Szia! Mindig az elsô elhatàrozàs a jò! Te ugy érezted nem kellôen tôrôdik Veled! Egy férfin làtni kell a rajongàst a szeretett nô felé, ha nem érezted akkor jò, hogy lemondtad! Fiatal vagy, bôven lesz még lehetôséged egy uj baràtot talàlni, aki igazàn szeretni fog! Minden jòt!
2020. nov. 25. 23:13
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj kerdezo, adott ra jelet hogy valami valtozni is fog? Te nost egy instabik, maganyos fazisban vagyym, nyilvan vágysz rá, de ha visszamesz akkor csak megint ugyanabba az elhanyagolasba kerulsz vissza anitol elmentel..
2020. nov. 25. 23:33
 13/13 anonim ***** válasza:

#7-es vagyok.

Úgy értem, hogy sérülékenyebbé tesz, hogy felvállalod és elismered, hogy rosszúl döntöttél, ami nagyon sokak képtelenek. Tehát visszafogadás egyik alapja, hogy beengeded ismét és nem húzol falat kettőtök közé, mert akkor veszett fejsze nyele. Mondhatjuk úgy is, hogy esetleges fájdalmat is bevállalva visszafogadod.

2020. nov. 26. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!