Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal szakítottunk 6 év után de nem tudjuk elengedni egymást.. mennyire rossz döntés ez és mi lehet így belőle?
Figyelt kérdés
6 évig voltunk együtt, ebből 4 évet együtt éltünk. A kapcsolatunk vége felé én már már voltam más pasival és sokszor felhoztam neki a szakítást. Aztán végül ő mondta ki h akkor legyen vége. Fogtam magam vissza költöztem a szüleimhez. Azóta 1szer találkoztino mert valamit vissza kellett vigyek. Aztán mondta, hogy így ő folytatná a kapcsolatot úgy mint régen mikor még nem laktunk együtt.. énis elgondolkoztam rajta.. aztán megbeszéltük h kövi talikor elmegyünk pialni. Sosem voltak ilyen közös programjaink mar nagyon régóta.. és úgy érzem így mindkettőnknek fontosabb lett a másik.. nem szarjuk telibe egymást.. Viszont nem tudom mennyire jó ötlet ez.. hiszem kiderült h nem működik a dolog.. nem tudunk együtt élni többet.. én és ő is elkezdett ismerkedni de egyikünknek sincs sok kedve másokhoz..2020. máj. 30. 07:22
1/8 anonim válasza:
Ez még csak a megszokás. Jobban tennétek, ha eldöntenétek, hogy mit is akartok. Ha együtt, akkor együtt, ha külön, akkor külön. Ha külön, akkor nincs ilyen, hogy szexkapcsolat, meg találkozgatunk.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem szexkapcsolatot akar hanem komolyat csak úgy h nem élünk együtt..de én nem tudom mi legyen..
2020. máj. 30. 07:36
3/8 anonim válasza:
De ha nem tudtok egyutt ELNI EGYUTT tulajdonkeppen mi is a kerdes? A megszokas es az ido ami miatt nem tudjatok elengedni egymast. Nekem is veget ert egy 6 eves kapcsolat, a vegen ugyanugy en is massal voltam es nekem is ezek a gondolatok voltak a fejembe, hogy jaj nem tudom elengedni. Majd rajottem hogy de eltudom engedni es azota van egy sokkal jobb kapcsolatom. Ami nem megy elsore nem kell eroltetni. Amit az elso irt teljesen egyetertek. Vagy normalis kapcsolat, de ez kb szexkapcsolat (annyi elteressel h felvallal)
5/8 anonim válasza:
Egy párkapcsolatban előre kéne lépni, nem hátra.
Miért nem tudtok együtt élni? 4 évig hogy sikerült? Gyereket akartok? Ha igen, azt hogy fogjátok külön élve megoldani? Láttam már ilyet, ennyi év, külön költözés után egy kis idő elteltével elkezdenek randizni az exek. Maximum pár hónapig tartott a dolog.
6/8 anonim válasza:
Szerintem mindketten szánalmasak vagytok. Ti nem kellettek egymásnak, csak egész egyszerűen birtokoljátok egymást. Együtt nem megy, de más emberekkel meg nem engeditek hogy boldogok legyetek. Aki a múltjában ragad, az meg is érdemli.
7/8 anonim válasza:
Ideig, óráig lehet jól ellennetek, de legyel oszinte magaddal, nem csak azert akarod ujra kezdeni mert epp nem jott ossze neked mas es meguntad a maganyt? Ez esetben inkabb hagyd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!