Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Bejött valakinek a listázós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejött valakinek a listázós módszer?

Figyelt kérdés

Ha vacillált, hogy szakítson-e.

És aki a maradás mellett döntött, később nem is merült fel a szakítás gondolata?

És aki szakított, jól döntött?

2020. aug. 30. 20:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
32%
Nem tudom, hogy az mi, viszont a nevéből ítélve, valami ordenáré baromság.
2020. aug. 30. 20:41
 2/11 A kérdező kommentje:
Írsz egy listát, mellette, ellene. Ennyi.
2020. aug. 30. 20:48
 3/11 anonim ***** válasza:
50%
Ja értem. Tehát magadtól nem tudod, hogy vele maradj e. Ovis dolog.
2020. aug. 30. 21:00
 4/11 anonim ***** válasza:
49%
Mondjuk például akkor lehetne arról is listát írni, hogy melyik egyetemre akarjon menni az ember nem? Én nem írtam listát, tudtam, hogy mit akarok.
2020. aug. 30. 21:01
 5/11 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy nem nektek szólt akkor a kérdés?

Válaszolási kényszer?

Nagy az unalom?

2020. aug. 30. 21:02
 6/11 anonim ***** válasza:
36%
Miért azt írtad, hogy nektek? Én írtam csak eddig. Nem válaszolási kényszer, van egy kérdés, én pedig válaszolok rá, elmondom a véleményemet. A véleményem pedig az, hogy ovis vagy, aki azt se tudja, hogy ő maga mit akar. Most akkor hogy nézne ki a listád? Maradjak a párommal, mert kondizik. Plus 1 pont. Szakítsak vele, mert rágózik. Mínusz 1 pont. Ezt így képzeljem el? Ovis dolog ez.
2020. aug. 30. 21:05
 7/11 anonim ***** válasza:
64%

Nem gondolnám,hogy sajátmagam,illetve egy másik ember sorsát listázással kell eldönteni.

Ez elég ,hogyismondjam ellenkezne a humán elveimmel.

A zsidókat listázták,és egyéb rossz íze van neki a múlt rendszerből is.

Semmi személyes nincs benne,és az emberek tulajdonságai nem tárgyiasíthatók,vagy mérhetők,mint ahogy az előttemlévő is írta.

Összességében van egy kialakult kép,ami vagy megfelel,vagy nem.

2020. aug. 30. 21:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Baromsag. Ha az egyetlen hibaja, hogy hetente egyszer berug es agyonver, de emellett maskor rendesen elmosogat, elviszi a gyereket suliba, leviszi a kutyat setalni es kozosen filmeztek minden este, akkor vele maradsz mert tobb a pozitivum?
2020. aug. 30. 21:54
 9/11 anonim ***** válasza:
62%

Nekem erzeseim vannak, de meg ingatlanvasarlasnal is. Hiaba ikszelhetem be, hogy akkora, olyan fekvesu, beosztasu, panoramas, ha nem erzem, hogy igen, itt szeretnek lakni, akkor nem erdekel.

Ha ezer erv szol a partner mellett, es azt erzem, eleg volt, akkor eleg volt.

2020. aug. 30. 22:28
 10/11 anonim ***** válasza:
32%
Ez olyan ecc-pecc kimehtsz szerű ovis hülyeségnek tűnik. Elég nyomik lehetnek akik alkalmazzák.
2020. aug. 31. 02:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!