Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A Billings módszer bevált...

A Billings módszer bevált valakinél?

Figyelt kérdés
Már régóta próbálkozunk a mikroszkóppal, tesztekkel, de még semmi...:-(
2009. nov. 8. 01:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem lazíts egy kicsit! Ha egészségesek vagytok, akkor a görcsös akarás miatt nem sikerül. Olvashatsz itt sok olyat, hogy amikor nem is gondoltak rá akkor jött a pici! Velem is így volt!

Tudom, hogy nagyon nehéz nem rá gondolni, de élvezd a saját életed, örülj mikor jön egy másik. Nem szabad mindent úgy csinálni: És ha terhes vagyok? etz se csináljam- aztse! Frászt! Ha jönni akar ágyúval sem tudod kirobbantani magadból. Erre is sok a példa.

Szóval szeressétek egymást és élvezzétek az életet!

Minden jót!

2009. nov. 8. 07:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a pozitív választ! Remélem azért minél előbb bekopogtat a mi kis Manócskánk! :-)
2009. nov. 8. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!