Akiknek bevált ez a módszer, írnának véleményt?
Ma vagyok ciklusom 28 napján,holnapra nem várom.Tegnap délután(úgy mint amikor ovulációkor nézzük az LH-hormont)csináltam jós tesztet.Erős pozitív lett.Ma is szeretném megcsinálni.Tudom sokan azt írják,hogy ha jósolunk,azt első vizeletből kell csinálni,de én gondolkodtam:mivel az LH és a HCG hormon kémiailag rokonok,és az LH-t délután nézzük,akkor én tulajdonképp jól csináltam nem?Olyanok válaszát várom,akik ugyan így délután csinálták a jós tesztet,és baba volt a dologban.
Egyébként tüneteim megvannak,hőm 37,2.
Köszönöm!
Én is próbáltam már a jóstesztelést,de nekem nem jött be.
A lényeg az,hogy tényleg reggeliből kell csinálni mert a szervezet délelőtt állítja elő az Lh hormont ami ugye délután jelenik meg a vizeletben.(ezért lehet neked erős pozi).
Az igaz,hogy rokon hormonok,de ha reggel csinálod meg és ha az már pozi,valószínűleg a hcg teszt is az lenne.
Nekem tegnap volt a 8.dpo napom,reggel csináltam ovutesztet,full negatív lett.
Ma meg halovány 2. vonal jelentkezett.
Holnap lesz a 10.nap és gondoltam lövök egy hcg-t is.
Hátha....! :)
Megint Én! :D
Szerintem kipróbálhatsz egy 10-es érzékenységűt reggel,de nem szabad csalódni ha negatív lenne.
Amíg nincs mensi addig remény van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!