Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó döntés, vagy elszalasztott lehetőség?
A nyáron elkezdtem találkozgatni egy lánnyal, (egy rövidebb kapcsolat után) akivel régebb óta ismertük/jük egymást. Több alkalommal is összekeveredtünk már régen is , csók ilyenek, semmi extra néha beszélgetés neten. A kémia mindigis megvolt közöttünk. Annak ellenére, hogy tudtam bejövök neki nem tekintettem rá lehetséges barátnőként.
Egészen addig amíg nem kezdtünk el komolyabban randizni, hirtelen beleszerettem, úgy éreztem megnyertem a főnyereményt, bármiről el tudtunk beszélgetni, élveztük egymás társaságát. Lehetőség szerint heti 2-3x találkoztunk.Neki még nem volt komoly kapcsolata, én már túl voltam 1-2n. Ő visszahúzódó kicsit önbizalomhiányos, egyedül is jól ellevő lány. Minden jól alakult az elején, lassan haladtunk előre. Egy idő után aztán mintha elment volna a kedve, kevesebbet beszéltünk, találkoztunk. Azt mondta neki így megfelel. Mindezek ellenére állítása szerint komolyan gondolta a kapcsolatot, és hogy belémszeretett. (egy alkalommal azt mondta számára hihetetlen hogy összejöhetünk) A helyzet nem sokat változott, kevés találkozó-heti 2 kb, kevés beszéd-messenger. (volt róla szó, hogy változtatunk, de nem lett belőle semmi)Kellemetlenül éreztem magam emiatt, egy idő után megelégeltem, és megbeszéltük, hogy szakítunk. Ő sírt, és én sem éreztem jól magam...
Annak ellenére, hogy szeretem/szerettem ezt láttam helyesnek.
Kb. fél évet voltunk együtt.
Megijedt a lehetőségtől? Nem voltam türelmes?
23F 21L
Az idő majd segít tisztán látni. Én is most vagyok túl egy szakításon, már látom sok olyan tulajdonsággal ruháztam fel ami nem is volt neki. Jó lesz majd kitisztul minden.
(1-es voltam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!