Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elhanyagolt, ezért szakítottam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhanyagolt, ezért szakítottam vele. Hiányzik, vissza akarom kapni, mi lenne a jó döntés?

Figyelt kérdés

Mint embert nagyon szeretem, de azt az érzést, hogy elhanyagol nem akarom többet átélni. Én szakítottam, de megbántam egy picit. Úgy, ahogy volt nem folytatnám, de ha kicsit jobban odafigyelne rám és éreztetné, hogy ez neki is fontos és folytatnám.

1 hónapja nem beszéltünk, én nem válaszoltam neki. Ha fontos lennék neki keresne szerintem, de bennem van az is, hogy én szakítottam és én nem válaszoltam neki. Mit tegyek szerintetek? Elengedjem, vagy hagyjak még időt, hátha keres. Vagy nekem kellene? Teljesen össze vagyok zavarodva.

19L

2020. nov. 25. 20:57
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
* én folytatnám
2020. nov. 25. 20:57
 2/13 anonim ***** válasza:
87%

Ha te szakítottál és még ennek ellenére Ő keresett, akkor mindenképp neked kell most nyitni.

Keresd meg, hogy sajnálod, mi az amit szerettél volna tőle, hátha őis átértékelte.

Hajrá,szurkolok.

2020. nov. 25. 21:06
 3/13 anonim ***** válasza:
68%

Ha azért szakítottál, mert elhanyagolt, akkor szerintem neki illene keresni, különben maximum még jobban el fog hanyagolni, mert azt látja rajtad, hogy nem tudsz nélküle élni és ez még nagyobb ególöketet ad neki.

Más férfit szakítás után levakarni nem lehet, távoltartási végzést kell ellene kérni vagy vízágyúval kitessékelni a kertből, mert minden éjjel szerenádot ad és könyörög, hogy fogadd vissza, mert szeret.

A kis barátod meg látszólag tök jól elvan. Lehet, hogy már be is újított másik csajt.

2020. nov. 25. 21:11
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor érdemes újrakezdeni, ha a korábbi hibákat (aka a szakítás okát/okait) helyre tudjátok tenni. Másképp nincs értelme, csak húzzátok egymás idejét.
2020. nov. 25. 21:12
 5/13 A kérdező kommentje:

Nem teljesen így volt. Mármint hogy szakítás után Ő keresett.

Én már nagyon ki voltam és személyesen szerettem volna vele beszélni, de mivel félig távkapcsolatban voltunk 3 hétig nem tudtuk összehozni. Emiatt írásban történt ez az egész. És nem írta, hogy ne szakítsunk, vagy gondoljam át stb, csak annyit írt sajnálja és hogy szeretett velem lenni :(

2020. nov. 25. 21:12
 6/13 anonim ***** válasza:
81%

Bárcsak az én barátnőm gondolná így!

Keresd meg, hátha ő is újrakezdené. Vesztenivalód jelen állás szerint nincs.

Remélem sikerül. :)

2020. nov. 25. 21:13
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Én személy szerint a nő döntését tiszteletben tartom. Ha utólag változtat rajra, akkor csak fentartásokkal fogadnám el csak. Az meg ugye nem ugyanolyan.

Az is igaz, hogy te dobtad, te nem reagálsz. Férfi szemében ez merev elutasítás, hiába gondolsz akármit, mert ez nem jut el hozzá.

Szóval vagy elengeded, vagy vállalod, hogy sérülékennyebbé válsz és kitárulkozol. Mindkettő nehéz lesz, de az egyik ha akarod ha nem be fog következni, még ha nem is tudatosan.

2020. nov. 25. 21:17
 8/13 anonim ***** válasza:
69%
Te szakítasz, te nem válaszolsz, aztán ide jössz sírni. Úgy kirúgnálak mint macskát...
2020. nov. 25. 21:22
 9/13 A kérdező kommentje:

7-es nagyon jót írtál, de pontosan mit értesz az alatt, hogy ,,sérülékenyebbé válsz"?

8-as én többet tettem bele a kapcsolatba, mint Ő, és ezt Ő is elismerte. Nem eldobtam, mint egy rongyot, próbáltam menteni a kapcsolatot, de ehhez két ember kell. Amiatt nem válaszoltam, mert én mindent leírtam neki. Amit Ő írt, arra már nem volt mit válaszolni, csak ismételtem volna magamat.

2020. nov. 25. 21:29
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Távkapcsolat volt elhanyagolt....Szerintem nem fog működni. Keress egy közelebbi pasit,szerintem neki is van(nak) közelebbi, kiszemeltje(i). Távkapcsolat kevés embernek való. Ritkán van ott amikor szükség van rá! Nem sírhatol a vállán, nem örülhettek együtt a sikereidnek. Nem tud a szemedbe nézni....
2020. nov. 25. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!