Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma szakítottam a párommal,nem tudom hogy ez így jó döntés volt e ?
Azt írtam neki hogy már nem akarok róla többé hallani,nem akarom már látni,mert azt állítja nem szeret,pedig tegnap még sírva mondta hogy nem fog soha elhagyni mert senkit még soha nem szeretett ennyire.
Én elküldtem...mondtam,hogy elegem van nem bírom ,egyik percben ezt mondja másikban azt.
Lehet kicsit durva voltam,ti ezek után a helyében írnátok nekem ?
Próbálnátok keresni?
Azt láttam közben hogy ahogy írtam neki azt írta rendben,és gyors átírta a nevem másra ,leszedte a becenevet...kiakadt...soha nem fog már keresni?
Lehet kedvesebben kellett volna megírni,de gondoltam hátha ettől észhez tér végre .
Lehet erre egy kevés esély ?
Te jártál már így?
Mit tettél utána ?
Én nem fogom keresni,az biztos..
Mert azt láttam hogy döntéskèptelen
De csúnyán idegesen írtam ezt neki
Félek annyira megbántottam hogy már soha többé nem keres 😞
Te szakítottál vele, akármilyen állapotban is! Normális ember ezt tudomásul veszi, és nem keres többet.
Minek akarnád vissza, ha rosszul érzed magad miatta attól, hogy nem szeret, aztán mégis, gondolom ráadásul ennél bonyolultabb a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!