Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza johet meg hozzam ? Vagy adjam fel?
Figyelt kérdés
Sziasztok roviden a tortenet. 1 hete szakitott velem a baratom mert o nem igy szeretne elni ahogy most, es mert egyedul szeretne megprobalni. A szakitas egy nagy veszekedes kozepete jott elszor idott szeretett volna de nem adtam meg neki sajna mert hiszti rohamot kaptam nem sejtettem hogy idaig fajul a dolog. A kapcsolatunk alatt igazabol ki egeszitettuk egymast tamogatuk egymast szamithatunk egymasra barmikor es barmi problema lepett egyutt oldottuk nem regibe a kezemet is meg kerte, es az iden akartunk volna osszehazasodni csak a virus helyzet miatt jovo evre tettuk, babaval probalkoztunk mar csak nem jott ossze. Voltak veszekedesek de csak apro dolgokon. Nem valtunk el haragal mert nem szeretne es en se szeretem volna mar csak az miatt sem mivel van egy kozos kereszt lanyunk es a testverenek a felesege az en legjobb baratnom. Igazabol ha akarnank se tudjuk a masikat teljesen kizarni az eletunkbol. Igazabol nem tudnam meg mondani hogy most mit latok rajta hogy szerete meg de valahol azt erzem hogy igen de viszont amit most lattok rajta az hogy mar nem erdekli a dolog el engedte es be sokkalt. Szerintettek egy kis ido utan meg gondolhatja meg magat? Vagy esetleg meg banhatja? Vagy fel fog keresni? En 24eves vagyok o 28eves. Es igazabol meg mindig egyutt lakunk mivel meg engedtem neki hogy amig nem talal valamit maradthat. De mondta mar hogy talalt alberletett es 2-3 om nap el megy. Szerintettek meg vissza johet hozzam? Vagy kesobiekben lehetunk meg egyutt ?2020. okt. 6. 23:50
1/2 anonim válasza:
Az ilyen időkéréses, dolgok, meg hogy majd visszatalál, tapasztalatból mondom, hogy felejtős. Vannak kivételek, de ami egyszer idáig fajul, azt el kell sajnos engedni.. Ha biztos lenne benne hogy te kellesz, neki akkor nem akarna, elmenni..
2/2 anonim válasza:
Fogadd el a döntését, az időkérés is okkal volt, meg akarta nézni, milyen nélküled / volt másik nő, ami ha nem olyan jó / nem sikerül vele összejönni visszamegy hozzád mint biztos pont. Helyedben keresnék olyan férfit, akivel megvan az összhang és téged akar, 24 évesen bőven van rá lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!