Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elengedni teljesen, mert azt érzem még vissza fog jönni hozzám. Egyébként nagyon jók a megérzéseim. Mit tegyek?
Szóval volt már ilyen régebben, mikor még csak barátok vagy ismerősök voltunk, hogy nagyon össze vesztünk valamin, aztán pár hónapig nem beszéltünk, volt, hogy le is tiltott, aztán 2 hónap múlva vissza tiltott és tök úgy állt hozzám mint ha mi sem történt volna. Aztán úgy alakult, hogy egy hónap múlva össze is jöttük.
Szóval most együtt voltunk jó pár hónapig, miattam szakítottunk. Lehet kapcsolatfüggő mert össze is jött pár héten belül egy csajjal.
Nagyon jók a megérzéseim, és úgy érzem, max két éven belül megint fel fog keresni... (nem érdekel miért, én szeretem őt, tudom hogy miattam szakítottunk és helyre akarom hozni ha lesz még valaha esélyem) nem volt túl nagy gond csak igazából nem bíztam magamban ezért sokat veszekedtem vele feleslegesen. Szeretett is.
Úgy gondoltam addig rendbe hozom az önbizalmam magamért, és élem az életem.
De lemondani nem tudok róla teljesen mert tényleg azt érzem fel fog még keresni.
Ha mégsem keres fel addig úgy gondoltam úgy intézem, hogy találkozzunk valahol a tudta nélkül. Ha kedves lesz érdemes bepróbálkozni nála?
Az a baj későn jöttem rá mennyire nagyon sok mindent megtett értünk, és nagyon nagyon szeretem őt.
Kérlek ne full negatív válaszok legyenek, így is elég rossz a kedvem.
20 l
Ez a szakitas, aztan meg ujra, hatha osszejon es siman megy majd....ez...ez gyerekmese.
Latszik az a mero igazi mely katartikus ertelem a kerdeseden.
Megerzes? Hagyd mar. Lebegtetett eletben elsz!
Nem latod, ugyan olyan vagy mint reg, megerzes, a megerzesedre hagyatkozol, nem ledig a szaraz, nyers tenyekre.
Ha bejon a megrzesed, ugyan ugy nem fog mukodni, mert te meg mindig azon a szinten vagy mint annak idejen.
"le is tiltott, aztán 2 hónap múlva vissza tiltott"
"össze is jött pár héten belül egy csajjal."
Most komolyan azt gondolod, hogy szeretett?
Ha össze is jöttök, hidd el, hogy nem leszel boldog. Szakít, megcsal, visszamegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!