Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy még mindig jók a megérzéseim?
1 évig voltunk együtt, másfél hónapja szakítottunk, én nagyon szerelmes voltam, szerintem ő nem és ritka csúnyán váltunk el egymástól.
Bármikor amikor történt köztünk, vagy esetleg vele valami, akkor mindig volt egy hülye érzésem. Na most két-három napja rajtam volt megint az érzés, erre ma reggel mondták, hogy szakított a barátnőjével.
Veletek volt már ilyen? Hogyhogy még mindig ilyen erős köztünk a kapocs?
Köszönöm a normális válaszokat! :)
16/L
szimplán jól kiismerted:)
vagy boszorkány vagy:O
reklám:
Nagyon ráhangolódtál. Nekem van egy pasi, akivel csak kémia volt/van közöttünk, de egyszerűen megérzem, ha a közelemben van. Volt, hogy kb. 50 méter távolságban volt mögöttem, társasággal voltam és beszélgettünk, majd jött egy érzés, hogy hátra kell néznem, megfordultam és egyenesen rám nézett. Több ilyen is volt, nagyon szeretem az ilyeneket. :)
Szóval simán lehet, főleg ha kapcsolatotok is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!