Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban lévő lánynál hogyan próbálkozzam, hogy ne égjek be nagyon, ha átvertek a megérzéseim?
Van egy lány, aki pár hete jött át a mi egyetemünkre, és megismerkedtem vele. Nagyon megtetszett, viszont van barátja. Néhány jel arra mutat, hogy nem közömbös felém, de nem tudom, eldönteni, hogy ezek mennyire komoly jelek. Hogyan érdeklődhetném meg, hogy elhívhatnám-e randizni, anélkül, hogy nagy pofáraesés legyen a vége? Aljas sem szeretnék lenni, és azt se szeretném, hogy ha most nagyon összebarátkozok vele, és átkerülök a "barát zónába", mivel akkor ha esetleg szakít, se leszek potenciális pasi a szemében. Mit tegyek? :S
21/F, ő 21L
Nem értem mire ez a nagy felháborodás. Van egy mondás, hogy egy kapcsolatba csak akkor lehet bekavarni, ha hagyják. És ez így is van. Egy jól működő kapcsolatba erőszakkal sem lehet belemászni.
Amúgy kezdj vele finoman flörtölni, ha viszonozza a már nyilvánvalóbbakat is, akkor nem kérdés a dolog.
Az utolsó kommentelőnek igaza van.
A sz@r kitapososnak üzenem, hogy ha megcsalna a barátnőd nem csak a pasival kellene elszámolni. /Kivéve ha megerőszakolja/ Mert az ilyen dolgokhoz 2 személy kell. Ezen gondolkozz el ;)
Én úgy vagyok vele, hogy próbálkozz de csak óvatosan és szép lassan minden kiderül. De sztem addig ne juss el, hogy meg is csalja a barátját veled. Azt már te se szeretnéd. Ha meg bejössz neki és lángra lobban az a szikra meg minden akkor a barátjával fognak szakítani és ott leszel te neki akkor ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!