Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon vissza tér meg hozzam a parom?
Figyelt kérdés
Komoly tervei voltak velem házasság, gyerek,de mégis elhagyott,mert szerinte elhidegült és veszekedések is voltak. Megismert egy lányt, akkor egybol szakitott velem. Két napra rá össze is jöttek.2020. aug. 11. 08:49
1/14 anonim válasza:
*mert szerinte elhidegült és veszekedések is voltak.
Már meg volt neki a nő és minden felelősséget amivel neki kellene ezt a helyzetet kezelni áthárít rád.
*Komoly tervei voltak velem házasság, gyerek,
Csak szavak-tettek sehol.
Csapdába estél. Ennyi a történet. Előre nézz, ne hátra, se jobbra-se balra és tanulj az esetből.
3/14 anonim válasza:
Van rá esély, legyél türelemmel, körülbelül tíz év múlva, talán.
4/14 anonim válasza:
A "komoly" tervei max. fantázia szinten voltak meg részéről. Lépj tovább. Ne lépj be a mindenkor polcról levehető rongyok táborába.
5/14 anonim válasza:
Ahogy a 3. mondja. Ismerek olyat akik, 23 év után, találtak újra egymásra.
6/14 A kérdező kommentje:
Elment egy 5 napos munkára, és ott ismerte meg. Egész eddig velem volt minden percben sehova nem ment. Aztán utána egybol dobott. Ezekkel a szövegekkel amiket leírtam. Én nem vettem észre elhidegulest. Veszekedések pedig mindenhol vannak ezt ő is mondta. Mielőtt elment jaj hiányzom blabla utána meg akart irt. És a végén kb az anyjától kellett meg tudnom hogy mivan mert a pasi nem mondta el.
2020. aug. 11. 10:47
7/14 anonim válasza:
Majd ha valamiért a csajt dobja, vagy őt rakja ki a csaj, majd lehet, hogy könyörögni fog. Komolyan te akarsz a szamár lenni?
8/14 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy konyorogni fog. Keres majd mást mert velem nem volt jó...
2020. aug. 11. 10:51
9/14 anonim válasza:
De te mit akarsz ezek után tőle bármit is? Legyen már tartásod!
N28
10/14 A kérdező kommentje:
Semmit. Csak szeretném ha ő is megkapna a magáét. Nem hiszem el,hogy az ilyen emberek felelőtlenül és büntetlenül rohangálnak vígan, és meg ok boldogok. Én meg szenvedek.
2020. aug. 11. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!