Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hozzam vissza a párom érdeklődését irántam?
Figyelt kérdés
1 éve leszünk lassan együtt. Kezd egyoldalú lenni. Ha én nem hívom/írok, akkor ő magától már nem teszi. Nem kérdezi h milyen a napom. Igaz én magamtól kis cserfesen járatom a számat, de nem is kérdez vissza. Én még mindig érdeklődök a dolgai iránt, de olyanokat nem mesél el, ami épp érdekes lehet nekem. Szóltam neki erről h rosszul esik ez az egyoldalúság. Pár napra javul a helyzet, aztán visszaesik. Úgy érzem h hanyagol és már nem jön belülről neki h hiányozzak. Mit tehetnék?2019. máj. 9. 17:34
1/4 anonim válasza:
Keress olyat, akivel összeilletek. Ha 1 év után már a beszélgetést is erőltetni kell, akkor mi értelme a kapcsolatnak?
2/4 anonim válasza:
Hàt ez nem egészséges. Főleg hogy csak 1 ève vagytok együtt.
Mi a pátommal màr 6 ève együtt vagyunk, és minden napot úgy zàrunk hogy elmeseljük hogy kivel mi történt. Napközben végig ír.
Szerintem keress egy normàlisabb férfit!
3/4 anonim válasza:
Ürítő tartálynak használ. 1 év után ez nem normális. 31F
4/4 A kérdező kommentje:
Uh
2019. máj. 10. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!