Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak fellángolás volt amit irántam érzett, akkor szerintetek mennyi az esély arra, hogy újból fel tudom ébreszteni a srác érdeklődését?
Tudom hogy az exbarátomnak csak fellángolás volt amit irántam érzett, de szeretném még egyszer utoljára elcsábítani:) Vagy esetleg azt elérni, hogy belém szeressen, és akár komolyra forduljon a dolog. Nekem is fellángolás volt, de még mindig nagyon jó pasinak tartom és nekem most nem kell más csak ő:) Szerintetek van esélyem még, vagy a fellángolást csak egyszer érezheti az ember valaki iránt és többet már nem? Én látok reményt, mert néha még szokott érdeklődni felőlem ő is, kérdezi van-e most valakim, és gondolom még mindig tetszek neki, mert folyton bámul:) Ha szerintetek is van még esélyem, adnátok tippeket hogy hogy szerezzem vissza (nem akarok nyomulósnak tűnni)?
L
Egy pasinak ha kellesz, az nyomul. Ha nem kellesz, nem keres.
Ha egy nőnek kellesz, az ha belepusztul akkor sem fog keresni, a pasi maga teszi rá a történetre a folytatást.
Biztosan vissza tudod szerezni!:)
Csak simán beszélgess vele.. írj rá facebookon.
Nemtudom hány éves vagy,de velem is volt hasonló.
Mennyire vagy biztos benne hogy neki is csak fellángolás volt?:)
A fiúk nem mindig mondják meg ha szerelmesek! ;)
Szokott érdeklődni?:D semmi akadály! a tiéd amikor akarod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!