Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély az újrakezdésre? Lehet, csak időre van szüksége lenyugodni?
Már együtt is éltünk, aztán egy kisebb hullámvölgy után lett egy " jó akarónk " aki végülis azt állítja, hogy én össze akartam vele jönni, persze ez az én hülyeségem volt, sok minden közrejátszott (feltekennye akartam tenni barátom, látni, h erdeklem-e, eltüntetni mellőle ezt a havert, talán útjára engedni barátom, ha nem érzi jól magát) A szakítás napján még láttam, h várja, h mondjam, h ne menjen. Itt is hagyott pár apróbb dolgot ami az övé. Én viszont vasárnap felhívtam, h vigye el ezeket is. Még akkor mintha kicsit visszahúzta volna a szíve. Kérdeztem miért járkál el most olyan sokat: "szerinted miért? hogy ne kelljen ezen agyalnom"
Most kb ott tartunk, hogy sosincs otthon, folyton haverozik, és nem akarja újrakezdeni. Nem tudja senki mik játszódnak le benne. Ha most magára hagyom, akkor van még esély, hogy előtör belőle a hiányérzet? Vagy azzal pont lemondok róla?
Én 25 lány ő 31 fiú
A bukásod után a másik faszival, ez a szöveg, igen gyenge. A faszi helyébe átlépnélek.
Késő, korábban kellett volna gondolkodnod, és megbecsülnöd a társad, nem kijátszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!