Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély az újrakezdésre?
Figyelt kérdés
5 évig éltem párkapcsolatban, a szakítás után a srác összejött egy lánnyal akivel lassan 1 éve vannak együtt én sokat gondolok még a srácra, pedig a kapcsolatunk során elhanyagolt nagyon, ha problémám volt, sosem hallgatott meg, mert szerinte nem voltak gondok, és mikor egy srác haverommal beszéltem meg a problémáim (amiről Ő tudott) akkor idővel azzal jött, hogy biztos, h megcsaltam, miközben őrülten szerettem a párom. Lényeg, h Ő ezért szakított velem. Most alakulóban van egy új kapcsolatom, de az exem eszembe van mindig. Helyzet, h jön minden, a család nem tudja elfogadni az új lányt, mert nagyon buta és ellenszenves, a testvérei folyamatosan keresnek engem telefonon, lejárnak hozzám, panaszkodnak, hogy mennyire rossz a lány, az exanyósom és apósom 1 év után felhívnak telefonon, h érdeklődjön felőlem (hol ott eddig nem kerestek) Úgy érzem, mint ha esélyt látnának az újrakezdésre. Mit gondoltok?2010. jún. 1. 21:28
1/1 anonim válasza:
Ha a volt barátod fülig szerelmes, akkor még a legjobb barátok sem tudnak rá hatni! (Tapasztalatom szerint) Ha ő nem keres, ennyi idő után sem, annak meg lehet az oka. Az, hogy rágondolsz, lehet már nem szerelem, csak erős vágy, vonzódás... 5 év hosszú idő, a szerelem elmúlik, és inkább már csak a megszokás marad. Lehet ez hiányzik, a biztonság, vagy egy olyan helyes srác, mint a volt barátod
Koncentrálj az új esélyesre, talán vele el tudod felejteni az exed! Ha mégsem, adtál egy esélyt magadnak a felejtésre, ill. a kettőtök kapcsolatának is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!