Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig érdemes várni egy férfire ha azt mondja jelenleg nem tudna vissza jönni hozzám?
Amióta szakítottunk már többször beszéltünk, a szakítasnál is hangsúlyozta, hogy most jelenleg nem tudna bennem újra bízni. De ha látja a változást rajtam lehet szó a kibékülésről. Egyedül én rontottam el.
Tudom mert ismerem, és ha már nem akarna biztosan vissza jönni hozzám akkor megszakított volna már minden kapcsolatot azonnal, nem mondta volna hogy h megnyugodott keresni fog. És nem azt mondaná hogy most nem akar, hanem azt, hogy már soha nem akar békülni. Ennyire ismerem, és most a végén kimondta volna már ha nem szeretne, de azt mondta szeret, csak jelenleg akkorát csalódott bennem hogy azonnal nem fog megváltozni a véleménye.
Gondoltam várok rá egy hónapot, sok mindenen keresztül mentünk már együtt.
Próbáljam meg éreztetni vele a változást meg azt, hogy szeretem? Vagy hagyjam békén év ha komolyan gondolta vissza jön?
Semeddig. Az a férfi aki elmegy tőled nem a te férfid.
Aki a tiéd, azt lökdősheted ezerrel az lecövekel az ajtódba és nem mozdul addig mig azt ki nem nyitod neki.
Na ja. Viszont hamar megunni a lökdösődést.
32/f
Az ilyen kijelentések , csak időhúzások...feleslegesen, és a másik idegeit teszi tönkre, ha...ha hagyja..
Szóval ja Semennyit.
Akkor viszont nem találkozhatna vele.
Még válás után is létezik újrakezdés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!