Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 2éve hogy ismerem a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2éve hogy ismerem a volt paromat. úgy jöttünk össze h neki és nekem is volt valakink de szakitotunk is veluk. Egyutt voltunk majd o csak ki bekult az elozovel majd megint vissza jott hozzam Most vissza jött de szakitottam vele de jól tettem?

Figyelt kérdés
Most is találkoztunk es pont ket eve h megismertuk egymast elvitt az állatkertbe egy csodás napot töltöttünk el . Nagyon sokat nevedtunk hulyeskedtunk úgy éreztem végre újra boldog vagyok . De meg is féltem es most én szakitottam vele. De meg is rossz. már bánom nem tudom meddig birom ki már most megkersnem mit tegyek? Tudom h úgy is vissza fog joni felbukkan majd az eletembe de az meg nem most lesz de mindig vissza tér

2016. ápr. 19. 10:08
 1/1 anonim ***** válasza:

Végigszenvedtem az irományodat, rossz volt olvasni! Helyesírásról hallottál már???

Ezt húzhatjátok még sokáig így, de ennek nincs értelme. Ha kibékültök úgy is szakítani fog valamelyikőtök... Én keresnék valaki mást, akivel igazi kapcsolatom lehetne, nem egy se veled, se nélküled dolog.

2016. ápr. 19. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!