Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Álmomban vissza jött hozzám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Álmomban vissza jött hozzám az exem. Miután felébredtem és rájöttem hogy csak álom még jobban padlóra kerültem?!

Figyelt kérdés
Nem tudom már hogy mit csináljak már a sirás van rajtam férfi létemre.. 3 hete szakitottunk.Tegnao előtt még felhivott higy mostmár zárjuk le mindketten szeretne tovább lépnj nem akarja hgy zaklassam stb szépen megbeszéltünk mondtam is hogy oké.nem is keresem meg semmi viszont a fejemből nem megy ki ez az egész.. nem elég hogy nem eszek nem iszok alvás zavar 3 hete,ma még ez az álom is. Hirtelen olyan nyugodt voltam át öleltem puszilgattam aztán hirtelen felébredtem de mindtha sziven szúrtak volna annyira fáj hogy a valóságban még csak azt se tudom holvann kérem segitsen valaki
2019. ápr. 24. 10:26
 1/6 anonim ***** válasza:

"nem eszek nem iszok alvás zavar 3 hete,ma még ez az álom is." => Idegösszeroppanásom... Ugyanebben voltam, eltartott hónapokig az állapot. Pszichiáter kellett, meg gyógyszerek, hogy legalább aludni tudjak. És az álmok... Ha nem róla, akkor valami brutál rémálom, egyik se volt jobb.

Nem akarok hazudni, idő... Nagyon sok idő.

Nekem is még mindig szar, ha visszagondolok, és még most is megjelenik az álmaimban, pedig több, mint 4 ÉV telt el...

2019. ápr. 24. 10:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Jav. Idegösszeroppanás. Csak a teló kijavította, bocsi.
2019. ápr. 24. 10:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Az álmok csak a vágyaink megtestesülései. Sajnos nincs jelentőségük. Ha szét mentetek oka van. Egy nőt se érdekel, ha tönkre teszed magad miatta, sőt le is néznek érte.

Férfi vagy, állj talpra. Ha már volt barátnőd, akkor bejössz a nőknek, majd lesz másik. Ha tudod miben hibáztál, ne kövesd el a következőnél.

Én is nem rég álmodtam az exemmel, pedig 5 éve nem vagyunk együtt, épp lefeküdtünk egymással, de a valóságba hozzá se nyúlnék. Igazából álmomba is elkapott az undor, mert kinyaltam, és olyan undorító ízt éreztem a számba. :S

2019. ápr. 24. 10:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem meg álmomban olyan lány akivel 1xer találkoztam életemben ,házas , gyereke van de még is együtt voltunk.. Az agy érdekes manipulációkat gerjeszt, nem kell adni az illyes fajta álmokra.
2019. ápr. 24. 14:42
 5/6 anonim ***** válasza:
3-as xDD !!!
2019. ápr. 24. 14:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Sajnálom! Próbálj kimozdulni sétálni 🌞☺️
2019. ápr. 25. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!