Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez a nő?
A cégem könyvelője nyugdíjba ment, viszont én kértem hogy csak addig maradjon amíg megvan az utódja. A barátnőm anyukája is könyvelő és egy ideje munkát keres ezért felajánlottam neki az állást amire az volt a válasz hogy meggondolja. (A korábbi fizetése többszörösét kínáltam neki) 3 hónapig vártam, a régi könyvelő már teljesen ki volt borulva hogy 3 hónapja hitegetem hogy csak még pár hetet maradjon. Jobbnál jobb referenciákkal özönlöttek a jelentkezők de egyiket se vettem fel mert az anyósnak akartam a munkát. Viszont tegnap már kimondtam hogy éjfélig nyögje ki hogy kell vagy nem a meló. Nem sikerült neki ezért reggel felhívtuk az egyik jelentkezőt hogy mégis jöhetne és holnap már kezd is. A barátnőm viszont minden szemétnek elmondott hogy direkt akartam kiszúrni vele és a családjával (akkor eleve fel se ajánlottam volna az állást, felvettem volna mást és szegény régi könyvelőmet is elengedtem volna végre) és mekkora szemét vagyok, és szakított.
Mégis mit kellett volna tennem?
Nem lehet, hogy valahol régebben csúszott el a dolog?
Egy ismerősömék is piti dolog miatt szakítottak, aztán kiderült, hogy történt vagy 4-5 olyan dolog a kapcsolat alatt, ami instant válóok lenne, de "adjunk esélyt magunknak" elvét követve nem szakítottak.
Nőként mondom, hogy vissza se nézz, valami nagyon nem stimmel a csajjal.
Ennyire normálisan álltál hozzájuk, aztán így viselkedni...
Vagy óvodás szinten van, vagy elmebeteg.
Keress egy rendes lányt aki értékeli, hogy így odafigyelsz másokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!