Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hihető a sztori? (Normális válaszokat légy szíves, a gúnyt, a kioktatást, a személyeskedést mellőzzük)
Szerintem hihető. De inkább azt gondolom, h kb. 100000-ből 1 olyan eset van, ahol tényleg ez a helyzet.
Ismerték egymást azelőtt is. Ha érted...
Ennyi. Keress mást.
5-ös, 6-os, köszönöm, végre építő jellegű hozzászólások. Miért beszélek erről? Mert ez rólam szól, tovább próbálok lépni, de meg van nehezítve számomra a továbblépés. Mert minden rám van hárítva, én szakítottam, én tehetek mindenről úgymond, hogy elhagytam ezt a földre szállt angyalt, úgy, hogy semmi okom nem volt rá. Természetesen pont amiatt léptem, hogy éreztem valami furcsát, de akárhányszor rákérdeztem, mi a baj, mindig az volt a válasz, hogy semmi, minden rendben. A bizalmam egy-két furcsaság megingott benne, tehát léptem - az ex egyáltalán nem tartóztatott, sőt, mintha még ő akarta volna, hogy menjek, szerintem már csak ürügyet keresett rá.
"Ismerték egymást azelőtt is" - ez így szokott lenni, még az is lehet, hogy megcsaltak, bár lehet, hogy "csak" ismerkedtek, amíg még együtt voltam az ex-szel. És ez a lényeg, hogy egy elég gyenge sztori lett kitalálva, amiből elvileg kiderül maga a félrevezetés ténye, ennyi már elég is lenne ahhoz, hogy megkönnyebbüljek, és belekapaszkodjak abba a gondolatba, hogy az ex valamit titkolt előlem, tehát nem volt becsületes.
A kérdést azért írtam ki, hogy mások gondolatait is meghallgassam ezzel kapcsolatban, mert mindenkinek vannak tapasztalatai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!