Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Normális ez a nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez a nő?

Figyelt kérdés

A cégem könyvelője nyugdíjba ment, viszont én kértem hogy csak addig maradjon amíg megvan az utódja. A barátnőm anyukája is könyvelő és egy ideje munkát keres ezért felajánlottam neki az állást amire az volt a válasz hogy meggondolja. (A korábbi fizetése többszörösét kínáltam neki) 3 hónapig vártam, a régi könyvelő már teljesen ki volt borulva hogy 3 hónapja hitegetem hogy csak még pár hetet maradjon. Jobbnál jobb referenciákkal özönlöttek a jelentkezők de egyiket se vettem fel mert az anyósnak akartam a munkát. Viszont tegnap már kimondtam hogy éjfélig nyögje ki hogy kell vagy nem a meló. Nem sikerült neki ezért reggel felhívtuk az egyik jelentkezőt hogy mégis jöhetne és holnap már kezd is. A barátnőm viszont minden szemétnek elmondott hogy direkt akartam kiszúrni vele és a családjával (akkor eleve fel se ajánlottam volna az állást, felvettem volna mást és szegény régi könyvelőmet is elengedtem volna végre) és mekkora szemét vagyok, és szakított.

Mégis mit kellett volna tennem?

2020. okt. 5. 18:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hadd menjen a nő, komolyan ennyiért szakitani?!
2020. okt. 5. 18:57
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem. De az anyja sem, ha egy ilyen kérdésben 3 hónap alatt nem tudott meghozni egy döntést.

Örülj, hogy így alakult. Képzeld el milyen munkaerő lett volna...

Aztán vívódj magadban,hogy most hogyan szólj neki ,ha valami nem felel meg. A csaj akkor majd azért szakít veled?

2020. okt. 5. 19:01
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem is baj. Nem jó taktika az anyóssal vagy anyós-jelölttel főnökként dolgozni, abból semmi jó nem szokott kisülni.

Ha meg a barátnőd az anyja hezitálása miatt szakított veled ahelyett, hogy hálás lett volna a felajánlásért, talán jobban is jártál.

Képzelheted, mi lett volna, ha akkor hagy ott, amikor az anyja már az alantasod.

2020. okt. 5. 19:07
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én be ismerem, hogy nőként hisztis tudok lenni, de könyörgöm... Ha ilyen az anyós akkor a lánya se jobb... Szerintem csak jól jártál vele.
2020. okt. 5. 19:14
 5/12 anonim ***** válasza:
83%
Semmi köze a ti kapcsolatotokhoz, hogy az anyja töketlenkedett, és végül nem kapta meg a munkát. Szerintem így is sokat vártál
2020. okt. 5. 19:20
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Aki hülye, az haljon meg. Értsd, ahogy akarod, ez az igazság.
2020. okt. 5. 19:35
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
szerencsétlen balfék p.csa.
2020. okt. 5. 20:02
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Örülj, hogy szabadultál tőle! Bonts pezsgőt, partizz a barátaiddal!
2020. okt. 5. 20:08
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is megér egy pezsgőt. Egészségedre!😉
2020. okt. 5. 23:09
 10/12 A kérdező kommentje:

Sokkal bonyolultabb a helyzet sajnos mint kiderült. Ő egyetemre jár még, nincs semmilyen képzettsége csak ugye a gimi így olyan munkákat ajánlottam neki mint iratok rendszerezése meg hasonló alibi elfoglaltságok. De egyik se tetszett neki mert elvette volna az összes szabadidejét a részmunkaidő elmondása szerint. Grafikusnak mondja magát (pedig semmilyen papírja nincs róla) mert szeret rajzolgatni és kb követelte hogy olyan munkákat adjak neki. Nem fogta fel hogy nekünk ilyen nem kell, max ha lesz új céges logó azt vele terveztetem meg, de azt se havi 250-300 ezer értékben.

A nővére süteményeket árul de neki se megy a bolt annyira ezért kitaláltam hogy egy 50-60 darab sütit rendelnénk minden nap és ki lenne rakva a dolgozóknak az étkezőbe, mindenki jól járna. Költségvetésbe is bőven beleférne.

Most derült ki hogy az elmebeteg csajszi intézte el hogy az anyukájának és a nővérének se tudjak segíteni mert ha ő nem kap munkát (mert neki mindegyik büdöd volt) akkor nehogymár a családja járjon jól, neki meg ne jusson semmi. (Anyja tartja el, nála lakik szóval biztos rá is költött volna a fizetéséből pedig)

Szóval bebeszélte nekik hogy rossz lesz nekik, nem fizetném ki őket időben, ne vállalják el stb. Hittek is neki.

2020. okt. 5. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!