Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exem mit erez mikor masfel evvel a szakitas utan ramir es elkezdi ocsarolni a kulsom? normalis az ilyen? kicsit rosszul erint
Figyelt kérdés
2020. aug. 27. 11:16
1/11 anonim válasza:
Kapálózik szerencsétlen, pont azt akarja elérni hogy emiatt szarul érezd magad. Nem talált nálad jobbat, úgy érzi nem is fog, azért inkább b*szogat valótlan hülyeségekkel.
Röhögj a képébe, és sz*rd le.
2/11 anonim válasza:
Jól berúgott, eszébe jutott hogy mennyire haragszik rád, és jól meg akart bántani.
3/11 anonim válasza:
Még nem zárta le a kapcsolatotokat, valószínűleg rosszul esett neki a szakítás. (És amúgy én is arra tippelek hogy részeg volt.)
4/11 anonim válasza:
Figyelemfelhívás-fájdalom okozás-meg nem bocsájtás, harag, keserűség, és cselekvésre való ösztönzés, és békülés:D
5/11 anonim válasza:
Nekem a mai napig írkál, de nem igazán érdekel, rosszabb napokon jót nevetek rajta.
Ne reagálj, ennyi a titok. 😁
6/11 anonim válasza:
Szerintem is nem jött eddig neki más, vagy azok is otthagyták aztán így próbálja bebizonyítani magának, hogy mindneki hülye ő pedig tökéletes.
8/11 anonim válasza:
7 Nem csak, hogy átlag:DD és vérig sértődőtt az illető:DD
9/11 A kérdező kommentje:
de jo, hogy no vagyok:))
2020. aug. 27. 12:43
10/11 anonim válasza:
Azt mondja, hogy zsidó vagy, nagy az orrod, ronda vagy és buta? Szerintem ha meguntad, akkor tiltsd le a bunkó gyökeret a többi majommal együtt, aki ebben részt vesz. Azt mond rólad, amit akar. Saját magát járatja le.😁 Te csak érezd jól magad a bőrödben.
És igyál sok vizet ebben a melegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!