Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex nevének a magamra tetováltatása?
Ha semmi sem jött be,akkor ez még ijesztő is lenne.
Ha addig volt is bármilyen kapcsolat még köztünk, akkor ez a pont lenne az,hogy mindenhonnan letiltanám a másikat és kerülnék minden lehetőséget a találkozásra.
Nem egy megnyugtató érzés, hogy valaki megszállottan erőlködik egy olyan kapcsolatért, ami valószínűleg nem ok nélkül ért véget.
Ráadásul, ha túl teszed magad rajta és találsz mást, akkor még az új kapcsolatodban is okzhat gondot.
Nem akarnék egy olyan párt, akin egy életre meg van örökítve az exe. Olyan, mint egy szintjelző, amit senki más nem ugorhat meg.
Érzelmileg fejlettek? Ugye most csak viccelsz?! Nem azért lett ex az exem, mert nem szerettem, hanem azért mert sząrrá csalt. Nyilván elküldtem és egy tetoválás nem fogja elfelejtettni azt amit tett.
Mellesleg nem utólag kell bizonyítani a szerelmet, hanem akkor amikor még együtt vagytok. Egy tetoválás nem fog semmit sem jelenteni a másik félnek hiába szereted még. Engedd el, pár hónap/év és te is úgy fogod gondolni, hogy ez lett volna életed legszánalmasabb döntése. 4es voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!