Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ex nevének a magamra tetoválta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ex nevének a magamra tetováltatása?

Figyelt kérdés
semmi se jön be a visszahódításra, van esély arra hogy ez meghatná, és elgondolkozna?

2020. szept. 12. 03:26
A kérdező szavazást indított:
Szánalmat ébresztene
Hidegen hagynám
Elgondolkoznék hogy kár volt dobni ha ennyire szeret
Visszamennék hozzá
Kiröhögném
Sajnálnám
124 szavazat
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
92%
Ez nagyon gyerekes dolog én azt mondom. Ha meg dob, akkor egész életedben viselheted a testeden az Aranka feliratot.
2020. szept. 12. 03:30
 2/35 anonim ***** válasza:
89%

Ha semmi sem jött be,akkor ez még ijesztő is lenne.

Ha addig volt is bármilyen kapcsolat még köztünk, akkor ez a pont lenne az,hogy mindenhonnan letiltanám a másikat és kerülnék minden lehetőséget a találkozásra.

Nem egy megnyugtató érzés, hogy valaki megszállottan erőlködik egy olyan kapcsolatért, ami valószínűleg nem ok nélkül ért véget.

Ráadásul, ha túl teszed magad rajta és találsz mást, akkor még az új kapcsolatodban is okzhat gondot.

Nem akarnék egy olyan párt, akin egy életre meg van örökítve az exe. Olyan, mint egy szintjelző, amit senki más nem ugorhat meg.

2020. szept. 12. 07:07
 3/35 anonim ***** válasza:
83%
Az enyém megcsinálta. Fecske páros tetkót akartunk, de végül szakítás lett. Két hónappal később küldött képet, hogy ő megcsináltatta, annyira szeret még. Innentől biztos voltam benne, hogy nem kell. Mennyire szánalmas ez már? Tudod kinek kéne egy ekkora pancser. Plusz valamennyire nekem rémisztő is volt, mint egy pszichopata. Féltem, hogy ezek után zaklatni fog, így letiltottam mindenhol.
2020. szept. 12. 10:35
 4/35 anonim ***** válasza:
86%
Exem magára tetováltatta azt ahogyan becézett mikor együtt voltunk. Mondtam neki, hogy ezzel max csak körberöhögik, de ő persze neeeem, ezzel csak akarni fogom őt. Aha. Persze. Nagyon szánalmasnak tartom emiatt, hál istennek azóta rájött, hogy mekkora idióta volt
2020. szept. 12. 11:10
 5/35 anonim ***** válasza:
80%
Hülye vagy. Ezt gondolnám.
2020. szept. 12. 12:42
 6/35 A kérdező kommentje:
Atyaég, ezek szerint tényleg nem a hatalmas szeretet kell a nőknek, hanem hogy a férfi "menő"/sikeres/értelmes legyen. Ezek szerint kár bármi más értelmesebb dologgal utólag bizonyítani a szerelmet..
2020. szept. 12. 21:38
 7/35 A kérdező kommentje:
3: itt látszik hogy a férfiak mennyivel fejlettebbek érzelmileg
2020. szept. 12. 21:40
 8/35 anonim ***** válasza:
92%

Ez nagyon beteges

Ne tedd

2020. szept. 12. 21:46
 9/35 A kérdező kommentje:
Annyira jó lenne újra együtt, azt hittem Ő lesz a feleségem 😪😪
2020. szept. 12. 23:07
 10/35 anonim ***** válasza:
100%

Érzelmileg fejlettek? Ugye most csak viccelsz?! Nem azért lett ex az exem, mert nem szerettem, hanem azért mert sząrrá csalt. Nyilván elküldtem és egy tetoválás nem fogja elfelejtettni azt amit tett.

Mellesleg nem utólag kell bizonyítani a szerelmet, hanem akkor amikor még együtt vagytok. Egy tetoválás nem fog semmit sem jelenteni a másik félnek hiába szereted még. Engedd el, pár hónap/év és te is úgy fogod gondolni, hogy ez lett volna életed legszánalmasabb döntése. 4es voltam

2020. szept. 13. 00:14
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!