Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ex nevének a magamra tetoválta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ex nevének a magamra tetováltatása?

Figyelt kérdés
semmi se jön be a visszahódításra, van esély arra hogy ez meghatná, és elgondolkozna?

2020. szept. 12. 03:26
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Marmint Henna festessel csak
2020. szept. 28. 18:57
 22/35 anonim ***** válasza:
76%
Alaposabban atgondolva a dolgot egyebkent nem rossz otlet de csak akkor tudnad hatasosan bevetni ha mar osszejottetek ujra. Akkor ha eszrevenne ertekelne h, nem publikaltad hanem csak tenyleg kettotok miatt csinaltad mert "tudtad" h, osszejottok. Igy ok lenne. Mas esetben erzelmi zsarolas es forditva sulne el...
2020. szept. 28. 21:51
 23/35 anonim ***** válasza:
90%
Persze.A homlokodra.
2020. szept. 29. 08:59
 24/35 A kérdező kommentje:
Ha nem mutatom meg neki, nem érzekmi zsarolom vele,úgy meg okés lenne? Örök emlék maradjon.
2020. okt. 9. 15:47
 25/35 anonim ***** válasza:
92%
Várj vele 1-2 évet, ha az után még mindig akarod emlékül, akkor hajrá. Szerintem óriási baromság, amint túlteszed magad az egészen mennél is leszedetni.
2020. okt. 9. 16:26
 26/35 A kérdező kommentje:
Amúgy így kívülről őrültségnek hangozhat
2020. okt. 9. 16:43
 27/35 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%

Ez a világon a legnagyobb f**zság, amit magad ellen elkövethetsz. Nagyon megnehezíti a lezárást, és szerintem a leendő párjaid sem díjaznának egy nevet a múltadból, aki azóta már tudj'isten hol jár. Azt kommunikálod a leendőbelijed felé, hogy ők csak pótlékok Géza vagy Judit helyett. Te hogyan élnél meg egy ilyet? Szerintem neked sem esne jól.

Annyi másik van még a világon (még ha most a szíved nem is engedi, hogy ezt elhidd).

Kitartást, erőt kívánok! És soha ne nézz vissza.

2020. okt. 13. 22:06
 28/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Annyira szeretném őt, így legalább az emléke velem lenne mindig. Nem tudom valaha tudok-e újra párkapcsolatba lenni mással. Várok vele. De csak a kezdőbetű lesz maximum.
2020. okt. 13. 22:21
 29/35 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Tudom, most nehéz neked. Azzal is tisztában vagyok, hogy mit érzel. De ne engedd, hogy a szakítás okozta fájdalom a leendő boldogságod útjába álljon! Anno volt egy nagyon nehéz szakításom - hidd el, ha akkor mindent megsemmisítek, kidobok, elajándékozok, sokkal könnyebben, és gyorsabban el tudom felejteni azt a majdnem hat évet (és könnyebben utat találok a boldoguláshoz/boldogsághoz). Exemről pl nagyon-nagyon sokáig őriztem egy képet a tárcámban. A végén szerencsesütis motivációs üzeneteket is nyomtam a kép mellé. Visszagondolva, nem szabadott volna "oltárt emelnem" egy olyan személynek, aki már rég nem az életem része, és nagy ívben nem érdekli élek-e vagy halok... Ne hagyd, hogy lekötözzön/visszafogjon egy illúzió! Meglásd: Egykettőre találsz valaki mást. :))) Hagyj magadnak időt regenerálódni. Így lesz minden rendben. :)))
2020. okt. 13. 22:47
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Inkább távolíts el az életedből mindent, ami rá emlékeztet, mert így könnyebb lesz a feledés. A tetoválást cseppet sem ajánlom, mert csak fokozza a fájdalmad.

Nézd meg hány válaszoló kapott 100%-ot a válaszára, és mi volt a válasza. Rosszul gondolkozol, ne tedd!

Ffi.

2020. okt. 14. 16:55
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!