Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az szakitóok, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az szakitóok, ha a párotok itthon hagy titeket lázas betegen, és a barátaival tölti az időt? Majd jóval később ér haza mint ahogy ígéri részegen....

Figyelt kérdés
tegnap 20:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva én jobban szeretek egyedül lenni betegen, épp most volt 39.5 fokos lázam, nem akarom másra terhelni a szenvedésemet
tegnap 20:05
 2/15 anonim ***** válasza:
97%
Attól dügg, mennyire vagy beteg. Ha csak enyhe megfázás, attól még elmehet kikapcsolódni. Ha komolyan beteg vagy és ápolást igényelsz, akkor meg egy önző *** a párod és érdemes lenne átgondolnod a kapcsolatotok jövőjét, mert ha betegen nem számíthatsz rá, akkor másban sem.
tegnap 20:07
 3/15 anonim ***** válasza:
74%
Nekem az lenne, én sem mennék el bebszni, ha a párom itthon fekszik betegen, lázasan. Tudom, hogy nem kisgyerekek vagyunk, aki mellé őr kell, de ez nálam alap figyelmesség, ennyi, lehet inni később is.
tegnap 20:08
 4/15 anonim ***** válasza:
38%
Mert amúgy mit kellett volna csinálnia,borogatnia téged? Persze,legyen otthon veled minél többet,hogy átragaszthasd rá a giherát. Ha te beteg vagy,akkor legyen beteg ő is. Igazi önző kis rohadék vagy.
tegnap 20:14
 5/15 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Köszönöm így ismeretlenül is a kedves jelzést 😊

Tudod a párom is beteg volt, csak nem annyira mint en!

Nem, nem várom el, h itthon üljön mellettem, de meg se kérdezte hogy itthon maradjon e...

Tudod én annyira egy önző kis rohadék vagyok, h én biztos h nem hagynam magára betegen a párom 😉🤗

tegnap 20:23
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi a diagnózis?

Attól függ.

#2 is amit ír az a kérdés másképp.

De valljuk be alap esetben felnőtt emberek, agyilag is, pláne ha együtt élnek, nem hagyják ott a párjukat.

tegnap 20:27
 7/15 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem annyira túl van lihegve ez a betegség téma. Hacsak nem vagy ágyhoz kötött, nem látom be, mit kell egy felnőttön ápolgatni. Egyedül élek, gyerekekkel dolgozom, kis túlzással folyamatosan beteg vagyok az elmúlt egy évben. De egyedül is nagyon ügyesen kikeverem magamnak a neocitránt. Ahogy hányósnál is remekül eltrónolok egyedül a wc-n egy lavór társaságában. Annyi, hogy pár óránként legyen valaki, aki lejelentkeztet, hogy még élek, mert a kiszáradás veszélyes. De nem igénylem a gardedámot.

Olyan fura nekem, mikor felnőtt emberek egy kis láz miatt (amivel úgyis alszanak nagyrészt) ápolót igényelnek.

Tudom nem vagyunk egyformák, meg a szeretetnyelvek, de akkor is hihetetlen számomra, minden bántó él nélkül.

tegnap 20:32
 8/15 anonim ***** válasza:
75%

Bocs, de szerintem ez annyi mindentől függ. Kell e neked segítség, olyan dologban, amit egyedül képtelen vagy megcsinálni?

Ez a program már meg volt beszélve a barátokkal korábban? Akkor miért ne menne el? Eddig is tudtátok, hogy aznap ott lesz majd.

Szerintem nem kellett volna megkérdeznie. Ő el tudja dönteni saját maga, hogy mit szeretne csinálni, nem attól kellene ennek függenie, hogy te engedélyezed-e.

Szerintem te a kapcsolatban eleve elégedetlen vagy, nem emiatt az akció miatt tetted fel a kérdést. Légy őszinte.

tegnap 20:34
 9/15 anonim ***** válasza:
72%
Nem feltétlen. Azért a lázas betegség az nem egy vészhelyzet, és lehet nekem is jobb nyugiban pihenni, ha meg előre lebeszélt programja van, akkor miért kéne lemondania?
tegnap 21:08
 10/15 anonim ***** válasza:
49%
Ha "csak" egy láz, akkor menjen nyugodtan, de ha pl el lenne törve mindkét lábam és a budira sem tudnék kivánszorogni segítség nélkül, akkor szakítóok.
tegnap 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!