Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az szakitóok, ha a párotok itthon hagy titeket lázas betegen, és a barátaival tölti az időt? Majd jóval később ér haza mint ahogy ígéri részegen....
Utolsó!
Köszönöm így ismeretlenül is a kedves jelzést 😊
Tudod a párom is beteg volt, csak nem annyira mint en!
Nem, nem várom el, h itthon üljön mellettem, de meg se kérdezte hogy itthon maradjon e...
Tudod én annyira egy önző kis rohadék vagyok, h én biztos h nem hagynam magára betegen a párom 😉🤗
Mi a diagnózis?
Attól függ.
#2 is amit ír az a kérdés másképp.
De valljuk be alap esetben felnőtt emberek, agyilag is, pláne ha együtt élnek, nem hagyják ott a párjukat.
Szerintem annyira túl van lihegve ez a betegség téma. Hacsak nem vagy ágyhoz kötött, nem látom be, mit kell egy felnőttön ápolgatni. Egyedül élek, gyerekekkel dolgozom, kis túlzással folyamatosan beteg vagyok az elmúlt egy évben. De egyedül is nagyon ügyesen kikeverem magamnak a neocitránt. Ahogy hányósnál is remekül eltrónolok egyedül a wc-n egy lavór társaságában. Annyi, hogy pár óránként legyen valaki, aki lejelentkeztet, hogy még élek, mert a kiszáradás veszélyes. De nem igénylem a gardedámot.
Olyan fura nekem, mikor felnőtt emberek egy kis láz miatt (amivel úgyis alszanak nagyrészt) ápolót igényelnek.
Tudom nem vagyunk egyformák, meg a szeretetnyelvek, de akkor is hihetetlen számomra, minden bántó él nélkül.
Bocs, de szerintem ez annyi mindentől függ. Kell e neked segítség, olyan dologban, amit egyedül képtelen vagy megcsinálni?
Ez a program már meg volt beszélve a barátokkal korábban? Akkor miért ne menne el? Eddig is tudtátok, hogy aznap ott lesz majd.
Szerintem nem kellett volna megkérdeznie. Ő el tudja dönteni saját maga, hogy mit szeretne csinálni, nem attól kellene ennek függenie, hogy te engedélyezed-e.
Szerintem te a kapcsolatban eleve elégedetlen vagy, nem emiatt az akció miatt tetted fel a kérdést. Légy őszinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!