Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit akar tőlem? Mit akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar tőlem? Mit akarok tőle? Fél évig volt a szeretőm, végül ő elhagyott. Itthon kiderült a kaland.

Figyelt kérdés

Párom megbocsátott. Ő egyedül van.

Egyre sűrübben kerül elő, írogat, én válaszolok.

Néha hívom. Mondtam neki, ez nem lesz olyan, mint volt, azt mondja tudja. Találkozni akar.

Volt, hogy visszaléptetek ilyen viszonyba?

2021. okt. 20. 18:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mit akarna? Ugyanazt.

Probált volna ehelyett élni meg normalis kapcsolatot, csak nem jott ossze. Vissza akar menni a f.sba nyalogatni a sebeit.

De te amugy minek vagy a pároddal ha nem is számit neked annyit se, hogy csalod e vagy nem

2021. okt. 20. 18:51
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
Az alja emberek sose tűnnek el úgy látszik. Ha szerinted ezt érdemli a párod....
2021. okt. 20. 18:58
 3/5 anonim ***** válasza:
88%
A fix dugópajti hiányzik neki, nem talált mást.
2021. okt. 20. 19:37
 4/5 anonim ***** válasza:
41%
Ha tudja, hogy nem lehet ugyanolyan, sztem nem szexet akar. Kérdezz rá, miért nem lép tovább. Ha neked is jó.....az élet túl rövid.
2021. okt. 20. 19:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem érdemled meg a párod, az van. Mondjuk ha ezek után még kellesz neki...

Van gyerek is vagy csak simán megelégedtek mindhárman így ezzel a sz*rral?

2021. okt. 24. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!