Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érez még valamit irántam az exem, vagy csak kihasznál, játszik velem?
én: 23L
ő: 26F
Szerintem igen, szeret még Téged. A másik nőt, akivel most együtt él szerintem nem szereti. Talán most lehet, csúnyán fogalmazok, mindössze egy "pótlék" lehet neki.
Neked kell eldöntened, hogy mit akarsz Tőle.
Ha semmit, keress más munkát minél hamarabb. Mert így csak magaddal tolsz ki. S nem utolsó sorban szakíts meg minden kapcsolatot Vele.
28/f
"Igen,az eszem nekem is azt mondja,hogy csak kihasznál. " - ezt mire érted? hogy munkát adott, lájkolja a képeidet, vagy mi?
Ennem is, mintha valami sértés ért volna:
"Szabadulása után 2napra már más nőt "szeretett" és oda is költözött hozzá 1 honapon belül." - te meg ugyanezt tetted a szabadulása ELŐTT egy évvel, megsértődtél? Ő nem.
Igen összezavarodtál, ő szeret téged, te meg elárultad, és ezért most inkább megsértődsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!