Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért viselkedik így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így?

Figyelt kérdés

Egy férfi miután a csaját titkon megcsalja, utána minden ilyen kalandja után kedvesebb a barátnöjével, meg akarja kérni a kezét, stb

Mondjuk nem hiszem, hogy lelkiismeretfurdalás miatt

2021. jún. 14. 14:58
 1/4 anonim ***** válasza:
32%
Maga sem tudja, mit akar.
2021. jún. 14. 15:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A kufircos csajok nem mossák ki a gatyáját és kaját se tesznek elé. A barátnő a biztos pont.
2021. jún. 14. 15:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyszer egy nős, nagy pinavadász kollégám azt mondta, amikor kérdeztem, hogy miért csalja örökké az asszonyt, illetve ha erre igénye van, akkor miért nem hagyja el, hogy

"Mert először jobb mint az asszonnyal, másodszor már ugyanolyan mint az asszonnyal, harmadszor már rosszabb mint az asszonnyal."

Nem tudom ebben mennyi az igazság, majd jönnek férfiak és vagy megcáfolják, vagy igazolják.

2021. jún. 14. 15:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem azért kedvesebb vele, mert valamivel meg kell enyhíteni.

Ha megnézed, a bántalmazó is gyakran is visz virágot egy kiadós verés után, aztán úgy tűnik, hogy kedvesebb lett. Nem lett, csak valahogy vissza kell édesgetnie a másik felet.

2021. jún. 14. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!