Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik velem így, ha szeretett és össze akat jönni velem? L18
Volt egy fiú, aki sokáig szinte minden nap rám írt: megkérdezte, hogy vagyok, milyen napom volt, találkozni akart velem nagyon ( ismertük egymást személyesen is, tehát nem vakrandi lett volna). Nem tudtam elmenni a második randira, és onnantól kezdve nem válaszolt az üzeneteimre, pedig nem nyálas szöveget küldtem. Bocsánatot kértem, mondtam, hogy menjünk el egy másik időpontban.
Ezek után szintén sértődött volt; ha magától odajött hozzám, akkor ölelkeztünk, csók is volt. Utána pár nap múlva már megint teljesen hidegen viselkedett, elutasító volt.
Jó, gondoltam magamban, akkor hagyom a fenébe, erre egy hét múlva ismét ő keresett, utána meg megint bunkó volt.Biztos vagyok benne, hogy szeretett, de nem értem, hogy miért adta fel egy lemondott randi miatt a dolgot, mikor tudta, hogy nyert ügye van nálam. Ha annyira akart engem, akkor miért csinálta ezt?
Több lány is volt nála kilátásban és mikor a másikkal volt jóban, akkor téged hanyagolt és bunkóskodott.
Amikor meg nem volt olyan jó a másik(ok)kal, akkor hozzád menj, téged keresett.
Azért mondom ezt, mert aki komolyan akar valamit, az nem fogja feladni vagy visszább venni.
Ismerkedem egy lánnyal és nehezen összeegyeztethető a találkozók időpontja és volt, hogy át lett rakva különböző okok miatt a találka, de ezt mi megbeszéltük és nincs ebből vita vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!