Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem enged találkozni a barátnőmmel. Borzasztó féltékeny, azt hiszi összetalálkozunk fiú ismerősökkel, emiatt sehova nem mehetek nélküle.. Miért viselkedik így? Tényleg nem adok okot féltékenységre.
Még most dobd!!
Ez csak rosszabb lesz!
Az nem jó ha ennyire bizalmatlan . Mi az hogy nem enged ? Nem tilthatja meg neked hogy találkozz a barátnődddel.
Ha te ezt még is hagyod neki, ez előbb utóbb fullasztóvá fog vállni .
Ha már most így viselkedik mi lesz később?
Szerintem minél előbb hagyd el, ez nem normális,én ilyet soha sem tennék meg,ez már beteges amit művel.
23F
Igen, változni fog. Pár év és dolgozni se mehetsz, a családoddal sem tarthatod a kapcsolatot, az utcára is csak engedéllyel teheted ki a lábad, vagy díszkísérettel. Porig rombolja a maradék emberi méltóságod és utána már erőd sem lesz lépni.
Ez az ember annyit se ér, mint a kutyaszar ami a talpadra ragad séta közben, te meg ennek akarod feláldozni az egész életed? Gondolkozz már.
Én évekig tűrtem férfiként ,de belerokkantam agyilag!
Te ne vard meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!