Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom nem enged találkozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem enged találkozni a barátnőmmel. Borzasztó féltékeny, azt hiszi összetalálkozunk fiú ismerősökkel, emiatt sehova nem mehetek nélküle.. Miért viselkedik így? Tényleg nem adok okot féltékenységre.

Figyelt kérdés

2021. márc. 21. 12:01
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
41%
Többiek leírták....De csak egy kérdés adtál okot a gyanúra?? Csaltad meg?? Adtál okot más pasinak reményre??
2021. márc. 21. 12:13
 12/30 anonim ***** válasza:
8%
Nem biztos, hogy ok nélkül gyanakodik...
2021. márc. 21. 12:20
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

"Érdemes bízni, abban hogy változni fog?"

NEM fog változni, csak rosszabb. Menekülj!

Az lesz a vége, hogy dolgozni sem mehetsz és sehova.

2021. márc. 21. 12:24
 14/30 anonim ***** válasza:
92%

Voltam ilyen kapcsolatban.

Meg a saját anyámra (!!!!) is féltékeny volt. Hova megyünk, mit csinálunk, képeket kellett neki küldözgetni, azt meg nem hitte el hogy friss. Adtam neki időt, de nem változott, így szakítottunk. Nekem is úgy kezdődött hogy barátnőmmel nem tallakozhattam, max ha feljott hozzánk, aztán nem beszelhettem kB senkivel, nehezen szabadultam meg tőle, de sikerült. Javaslom neked is ezt.

2021. márc. 21. 12:37
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

2 dolgot tehetsz:

1) ott hagyod ezt a pasit

2) találkozol a barátnőddel és meglátod a reakcióját.

Az én volt barátomnak is voltak ilyen próbálkozásai az elején, de én nem engedtem.

Megmondtam kerek perec, hogy nekem a több éves barátságaim jelen esetben fontosabbak, mint egy 1-2 hónapos kapcsolat, bocsi. Ha nem tetszik neki, hogy találkozom a barátaimmal, akkor nyitva van az ajtó, amin lehet távozni.

Ez most kicsit nyersen hangzik, de ez az igazság.

Egy ideig még puffogott, de nem szakítottunk. Múltbéli sérelmei voltak + neki nem voltak barátai. Egy idő után lenyugodott és abbahagyta a féltékenykedést. Összeszoktunk, jobban megismertük egymást és rájött, hogy én nem fogom őt bántani, megcsalni, átverni, stb. Nagyon jó kis páros lettünk, 7 évig együtt voltunk.

A lényeg, hogy ne hagyd magad. Ha a sarkadra állsz és elhagy, annyit is jelentettél neki. Semmiképp se "engedelmeskedj" neki, ennyi a lényeg.

2021. márc. 21. 12:39
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez egy piros zászló, könnyen fajulhat bántalmazó kapcsolattá. :(
2021. márc. 21. 13:36
 17/30 A kérdező kommentje:

Nálunk is ez a gond, hogy sok múltbéli csalódása volt, nem voltak barátai, stb.. emiatt nekem is így állítja be a világot, hogy a barátok rosszak, nem vezetnek jóra.

Kapcsolat elején viszont nem viselkedett így ..

2021. márc. 21. 15:36
 18/30 anonim ***** válasza:
26%
14. Senki nem volt féltékeny az anyádra , ezeket csak beképzelted.
2021. márc. 21. 15:37
 19/30 A kérdező kommentje:

Kapcsolat elején rendszeresen találkoztam a barátaimmal, eljártam nélküle. Sok ideig nem mondott semmit hogy zavarja, utólag tudtam meg. Nagyon sokszor bűntudatot keltett.

A testvéremmel sem találkozhatok csak az ő jelenlétében mert a tudtára jutott, hogy panaszkodtam az ő viselkedéséről.

Úgy gondolom sokat hagytam utána sajnos.. jobban ki kellett volna állnom magamért. Azt hittem csak akkor lehet jól működő kapcsolat ha sok mindent úgy teszek ahogy neki jó.

2021. márc. 21. 15:40
 20/30 anonim ***** válasza:
73%
Hány évesek vagytok?
2021. márc. 21. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!