Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom nem enged találkozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem enged találkozni a barátnőmmel. Borzasztó féltékeny, azt hiszi összetalálkozunk fiú ismerősökkel, emiatt sehova nem mehetek nélküle.. Miért viselkedik így? Tényleg nem adok okot féltékenységre.

Figyelt kérdés

2021. márc. 21. 12:01
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem voltak barátai és ezek után te csodálkozol??

A kapcsolat elején meg azért viselkedett így,hogy be tudjon férkőzni ezt én is megéltem,kezes báránynak mutatta magát,aztán még azt is megmondta,hogy a saját lakásomban hol internetezhetem.

2021. márc. 21. 17:17
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Ott ne hagyd, előbb várd ki, míg majd félig agyonver féltékenységében.
2021. márc. 21. 17:51
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Na én pont ezért vesztettem el az összes barátnőm... ő persze ment továbbra is a haverjaihoz.
2021. márc. 21. 18:02
 24/30 A kérdező kommentje:

Ő 23 én 20 vagyok.

Mentális betegségnek tekinthető, ha igen akkor mi lenne a kifejezés rá?

2021. márc. 21. 18:47
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondanám, hogy nárcisztikus. Olvass róla, szerintem fogsz találni hasonlóságokat.
2021. márc. 22. 15:35
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Nárcisztikus jellemvonások mindenkiben vannak. A kérdés az, hogy 1-2 dolog igaz rá, ahogy legtöbbünkre, vagy minden, amit találsz róla. Akárhogy is legyen, mindenképp egy birtokló személy, akitől jobb minél hamarabb szabadulni, ha nem tudod betörni.
2021. márc. 22. 15:38
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mindenkinek vannak nárcisztikus vonásai, de viszonylag könnyű különbséget tenni, hogy egészséges, vagy beteg mértékben. Egy egészséges ember szeretet ad, és közben nem megy át kiskutyába. Akiben túl kevés nárcizmus van, az egy alárendelt, bólogató János lesz. Aki pedig túlzottan nárcisztikus, az biztos, hogy nagyon sok fájdalmat okoz majd, és sosem érzed, hogy önzetlenül ad valamit. Nála mindennek ára van, és a tulajdonának tekint.
2021. márc. 22. 19:09
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Olvass utána a "bántalmazásnak", több ponton is rá fogsz ismerni. Jobb, ha tudod, mire számíts. Ezt nem lehet gyógyszerekkel kezelni és csak ő tudna rajta változtatni, ha felismerné, hogy nem normális amit művel és segítséget kérne szakembertől. Ha hajlandó párterápiára menni veled, már lenne egy kis remény, de sajnos általában pont ezek nem akarnak, mert csakis a másik lehet a hibás az ő érzéseikért/tetteikért...
2021. márc. 25. 14:21
 29/30 anonim ***** válasza:
Mi van veletek kérdező? Szakítottál, vagy még együtt vagytok?
2021. máj. 20. 19:47
 30/30 A kérdező kommentje:
Együtt vagyunk, pszichológushoz járunk
2021. máj. 20. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!