Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az szakitóok, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az szakitóok, ha a párotok itthon hagy titeket lázas betegen, és a barátaival tölti az időt? Majd jóval később ér haza mint ahogy ígéri részegen....

Figyelt kérdés
jan. 19. 20:01
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

19-re:

Bocs, nálam nem ugyanazt jelenti a "részeg" és az "iszik a haverok társaságában".

Azzal semmi gond, ha valaki iszik a társaságban. Csak tudni kell a mértéket.

És természetesen a részegség is fokozatos a spicces, jókedvű, de önkontrollját még nagyjából megőrző embertől a dülöngélő, össze-vissza beszélő, önkontrollját teljesen elveszítő emberig.

jan. 22. 00:11
 22/34 anonim ***** válasza:
57%

Kiraktam volna mint a sicc. Csak feltételezzük, hogy anyukád lázas, egyedül él, nincs ki legyen mellette. Hagynád magára? Elmennél inni? Ha valakit szeretsz mindegy lehet a kutyád is beteg nyugodtan akkor nem hagyod magára egyáltalán, pláne nem mész inni.

Mégha 3 napig fekszel a lázba akkor se hagyna ott olyan férfi aki szeretne, sőt ha nem voltál orvosnál már mondaná, hogy bevisz.

A láz fertőzés miatt alakul ki a legtöbbször és nem játék különösen ha 40 fok felé tart. Bármikor felugrik és súlyos állapotot okoz még jobban.

Mindenesetre az mindennek a teteje, hogy órákig volt el és még ivott is. Jó, hogy nem összehányta magát és te nem takarítottál fel utána.

Nem fogsz rá tudni számítani, remélem elhagyod és nem szülsz neki gyereket...

jan. 26. 15:33
 23/34 anonim ***** válasza:
57%
Furcsa, hogy le lettek inkább pontozva azok akik szerint szakítóok, de ha a macskáról, kutyáról lenne szó, hogy nem vitte be állatorvoshoz, vagy valami ilyesmi akkor már szakítóok lenne számukra. Úgy tűnik, hogy egy állat élete, egészsége többet ér mint az emberré. Nagyon szép. Büszke lehet magára mindenki aki a lázas párját otthon hagyná és még le is inná magát. Gratulálok!
jan. 26. 15:42
 24/34 anonim ***** válasza:
49%

Senki nem halt még bele egy 38 fokos lázba a mai világban(átlagember). Az állatnál viszont nem tudod megállapítani mekkora a baj.

jan. 26. 15:46
 25/34 anonim ***** válasza:
57%

Embernél se tudod pontosan mi miatt alakul ki. A hőemelkedésből bármikor lehet láz. Nem kell virrasztani egész éjjel, de szerintem alap, hogy nem hagyod magára amikor egész nap hőemelkedése van akkor se ha a haverokkal megbeszélte a talit. Milyen tali volt? Nem is fontos hiszen leitta magát.

No és ha tényleg felszökött volna a hőemelkedés? Hívott volna mentőt azt jól van? Azért marad normális ember a seggén a párja miatt mert bizonytalan a helyzet és ha szereted aggódsz, nem is éreznéd jól magad még séta közben sem a haverokkal hanem szaladnál haza. Ő mit csinált? Megígérte, hogy éjfélkor (!) hazatér és később ért haza. Az ivászat meg a biztosítékot teljesen kicsapta.

Aki szerint természetes dolog a saját párját otthon hagyni az egy érzéketlen, felelőtlen entitás, embernek nem tudom nevezni. Nagyon jó világot élünk. Az a legfontosabb, hogy mi érezzük jól magunkat és szarni rá, hogy a párunk betegen, lázasan fetreng otthon.

jan. 26. 15:58
 26/34 anonim ***** válasza:
25%

Csomóan leírták(köztük én is), hogy őket nem zavarja ha betegen egyedül hagyják őket. Innentől kezdve nem tudom milyen alapon jelentesz ki ilyet hogy otthon hagyni valakit embertelen érzéketlenség.

jan. 26. 16:03
 27/34 anonim ***** válasza:
57%

A kérdezőt zavarja úgyhogy egyáltalán nem érdekes ki mit csinál lázasan. Egyébként ha hasmenése lett volna, hányás, vagy menstruációs görcsök menjen. Engem se zavarna. Szagolná, vagy hallgatná? De amikor lázas vagy egész áldott nap akkor nem hagyja ott normális ember a párját akkor se ha őt egyáltalán nem zavarja! Akármikor felszökik 40 fokra. A lázcsillapító nem mindig segít és nem is vehetsz be maréknyit egymás után.

Csak tegyük fel, hogy 40 fokos lázzal küszködött volna a párja meg részegen ellátni nem tudta volna se gyógyszerrel, se kórházba szállítással. Normális? Még egy kicsit se. Nem az a lényeg, hogy tényleg lázas volt-e hanem, hogy lehetett volna. Felnőtt embereknek ilyesmit magyarázni kell? Most akkor a saját gyerekét is hagyja otthon a nő is mert ő bulizni akar, vagy mi? Amikor beteg, lázas vagy mindegy, hogy felnőtt vagy nem hagyod magára. Legalább akkor szólsz a szomszédnak, hogy nézzen rá, vagy az anyjának és végképp nem részegen térsz haza.

jan. 26. 16:12
 28/34 anonim ***** válasza:
48%

Egyrészt ez volt a kérdés: "Az szakitóok, ha a párotok itthon hagy titeket lázas betegen, és a barátaival tölti az időt? Majd jóval később ér haza mint ahogy ígéri részegen...." tehát, de, az az érdekes, hogy mi mit tennénk, elvégre ezt kérdezte.

Másrészt "Egyébként ha hasmenése lett volna, hányás, vagy menstruációs görcsök menjen. Engem se zavarna." tudatnám, hogy a hányás (főleg hasmenéssel párosítva) kategóriákkal veszélyesebb, mint egy enyhe láz. Az elektrolit és vízháztartás felborulása sokkal nagyobb gond, mint egy kis láz, amire ügyesen egyedül is beveszi a lázcsillapítót, mint mindenki kb 15 éves korától. Sokkal inkább kell a segítség és felügyelet, ha legyengülsz a hányástól. És sokkal nagyobb gondnak tartanám, ha azzal a felkiáltással lép le, mikor szükség lenne rá, hogy "most minek szagolja?".

jan. 26. 16:50
 29/34 anonim ***** válasza:
39%

Egyáltalán nem egybe írtam a hasmenést és a hányást hanem külön. A láz és az előbbiek általában fertőzés miatt alakulnak ki. Ha tovább tart mint 3 nap irány az orvos és ha dehidrált, vagy 40+ láza van akkor azonnal kórházba kellene szállítani. Még egyszer leírom, hogy nem érdekes, hogy te vagy más lázasan TV-zne, vagy aludna mert a kérdezőt rosszul érinti különösen, hogy később ért haza és részeg volt.

39,5 fokos láza volt. És szerinted is semmi gond, nagylány nem kell fogni a kezét. Még most sem az a lényeg, hogy hőemelkedése volt hanem, hogy súlyosabb lehetett volna a szituáció és mivel magára hagyta és még részeg is volt nem tudott volna nyújtani segítséget!

Nem lepontozni kell a többit azért mert szakítana mert véleményt mindenki írthat és nem haszontalan az a vélemény amely a kérdező állapotával empatikus.

Milyen "fura", hogy a kérdező a kisgyerek és ki lehet bírni lázasan, de ha bármi baja lenne, beleértve a szepsist akkor már másképp szólna a nóta.

jan. 26. 17:03
 30/34 anonim ***** válasza:
48%

"Nem lepontozni kell a többit azért mert szakítana mert véleményt mindenki írthat és nem haszontalan az a vélemény amely a kérdező állapotával empatikus."

Én nem pontoztam le senkit. És továbbra se az volt a kérdés, hogy a kérdezőt zavarja-e. Evidens, különben nem tesz fel kérdést. De, a releváns válasz az, hogy mi mit tennénk, hiszen ez volt a kérdés.

Ami meg a szepszist illeti... ha minden náthába szepszist látsz bele, nehéz életed lehet.

jan. 26. 17:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!