Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy lehet könnyen tovabblepni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet könnyen tovabblepni?

Figyelt kérdés

A párommal nemrég szakitottunk az oka az mindegy. Igazából ő nem szeret kuzdeni a kapcsolatokert maradjunk ennyiben.

Én mégis azt hittem hogy örökké együtt leszünk és mindig támogatjuk egymást. Hogy lehet egyik percről a másikra elfogadni hogy nem így lesz?

jan. 20. 08:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell egyik percről a másikra, át kell esned a gyász folyamatain.

Közhelyes és sablonos, de tényleg beválik: csak az idő segít. Foglald le magad minél jobban, mozdulj ki barátokkal, vesd bele magad a munkába, sportolj! Érzetre gyorsabban telik az idő, kevesebb időd marad magadba fordulni.

Persze néha kell, hogy a barátoknak kibeszéld magad, és ha bőgni akarsz, akkor add át magad az érzésnek, segít megkönnyebbülni. De ne ez legyen a fő program egész nap, egész héten, a takaró alatt gubbasztva, mert abba könnyű belerekedni, és nem telik az idő sem.

jan. 20. 09:04
 2/3 anonim ***** válasza:
61%
Én mindig ott ba.sztam el, hogy vagy beszéltem velük, vagy visszanéztem a beszélgetéseket, képeket, úgyhogy mindig százszor hosszabb idő lett a túllépés, mint alapból lett volna. Ne beszélj vele, közös ismerősöknek mondd meg, hogy nem akarsz róla tudni semmit, ha kell, töröld a beszélgetéseket, képeket, kövesd ki mindenhonnan. Ezenkívül csak az idő maradt, ami segít, fél év múlva már nem leszel ilyen szomorú, ez vigasztaljon :)
jan. 20. 11:45
 3/3 anonim válasza:
100%
Sajnálom. Adott legalább lezárást? Emberi módon. Megírni, nem olyan. Megírni mindenki megtudja mert könnyebb nem szembenézni a problémával, vagy elnyomni gyorsan túl lépni. Talán, lehet, hogy ezért is fáj, mert ezt mondta, és nem érted és fáj, hogy ezt tapasztalod. De kérlek, ne azt nézd, hogy mit mond, hanem hogy mit tesz. Arra figyelj. Ha szeretne úgy, mint te őt, akkor nem lenne vége és hajlandó lenne változtatni. De mivel nem hajlandó, még csak mondjuk beszélni sem a problémáról, így könnyebb lezárni és elmenni és otthagyni a másikat. Próbálj meg meggyógyulni. Foglald le magad. Légy barátokkal az idő és ezt az időt amit magadra fordítasz megadod a törődést magadnak,ezzel átvészeled, és erősebb leszel. Meglásd:) kapcsolatból kapcsolatba pedig ne menekülj, mert az még nagyobb sérülést okoz majd. Idő kérdése csak😊 Fel a fejjel.
jan. 21. 03:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!