Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után egyből mással feküdt le?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel 5 évig voltunk együtt, féléve volt egy szakításunk, amikor is 1 hét után már egy nála jóval idősebb sráccal feküdt le. Megpróbáltuk újra, utólag kár volt bevallom. Ismét szakítottunk és a szakítás után 1 hétig bírta megint, majd 1,5 hét alatt 4 különböző tinderes sráccal feküdt össze, az egyikhez még külföldre is kiment a saját pénzéből, azóta visszajött. Ezeket ő ismerte be, de a további dolgokról nem tudok szerencsére. Nem a szakítás viselt meg, hanem hogy mi lett belőle és mennyire félreismertem. Itt már nem elég a sajnálom, mert ez a kapcsolatunkra nézve zéró tiszteletet jelent. Rémálom szerű az egész tudván, hogy rettentő szerelmes volt belém és mindenben én voltam neki az első. Padlót fogtam, de a nehezén már túl vagyok, viszont néha beugranak ezek a dolgok. Hogy tudnék ezen továbblépni? Járt már valaki hasonló cipőben?ma 03:59
1/10 anonim válasza:
Azt hogy mennyire vagy istencsászár, azt nem úgy kell letesztelni, hogy szakítasz a barátnőddel, fájdalmat okozol neki, és megnézed hány hónapig sír utánad a sarokban alázatosan rád várva. Szívesen.
2/10 anonim válasza:
Akkor megsem voltal neki eleg jo. Azt gondolod hogy te vagy a legjobb? Ezek szerint nem, az utolso vagy mert megcsalt. Egyaltalan ki tudtad elegiteni, azert mert 1 het utan mar mas agyaban volt!
4/10 anonim válasza:
3 akkir mieet csalra meg a no 1 get utan? Fogalmazd mar meg ne mas gondolataira irj kommenrer.
5/10 anonim válasza:
Te tudsz olvasni? Szakítottak, nem csalta meg.
7/10 anonim válasza:
Mindkét nemben vannak, akik így próbálják levezetni a feszkót, szerintem ez pont arra utal, hogy nem tudta normálisan kezelni a helyzetet, hogy szakítottatok, normál esetben senki nem fekszik össze másfél hét alatt 4 emberrel. Ez nem “mi lett belőle”, hanem így reagált egy mélypontra. De egyébként meg semmi közöd hozzá, mit csinál, ha nem vagytok együtt.
8/10 anonim válasza:
Kíváncsi volt, hogy milyen mással is, és tudni akarta, hogy vonzó-e másoknak, meg tud-e kapni mást is. Önbizalom hiány, nem érezte magát vonzó nőnek. Gondolom, ezért is szakítottatok.
9/10 anonim válasza:
“Nem a szakítás viselt meg, hanem hogy mi lett belőle és mennyire félreismertem.”
Dehogynem. A szakítás viselt meg.
Ez a jajj mi lett belőle duma csak egy indok amibe próbálsz kapaszkodni, próbálod negatívan látni őt, hogy könnyebb legyen elviselned a fájdalmat.
Az, hogy ő miért teszi ezt, az ő dolga.
Lehet, hogy ő így dolgozza fel, ebbe menekül.
Lehet, hogy ezt élvezi.
Semmi közöd már hozzá.
És igen, ez kb minden emberrel megtörténik.
Az idő segít.
10/10 anonim válasza:
A szakitas jelentse a kapcsolat teljes megszakitasat. Nem kell beszelgetni utana legalabb addig, amig nem leptetek tul egymason. Igazabol azt sem ertem, hogy miert mondta el neked ezeket egyaltalan. Valoszinuleg feltekennye akart tenni, latni akarta, hogy fajdalmat okoz e neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!