Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy szakítás után szinte egyből összejöttél valaki mással?
Ez szerintem mindenkinél más. Van akinek több-kevesebb időre van szüksége a szakítás után hogy feldolgozza.
Nekem a "relationship hopping" 18-20 éves korom között bevált, egyikből szinte egyből a másikba. Emögött az áll, hogy ilyenkor nem kell megbirkóznod a szakítással, mert mindig van valakid.
Viszont volt csaj akivel randiztam, 1 hét telt el köztem és az exe között, nyilván egy idő után benyögte hogy még nincs túl rajta. (Erre adott is jeleket néha, például hozzá hasonlítgatott engem.) Neki például az hogy egyből összejön mással egyértelműen nem megy, akkor se ha akarta volna.
Nem, ilyenem még sosem volt.
Mindig igyekeztem elereszteni teljességgel az előzőt, hogy ne vigyek át frusztrációt a következő kapcsolatba.
Ettől függetlenül nem mindegyik sikerült jól.
Igen volt ilyen. De kapcsolat alatt nem ismerkedtem. Egyszerűen sokáig húztam, javítani akartam, pedig már 1év biztosan eltelt úgy, hogy nulla érzelem volt.
Viszont amikor szenvedtem a szakítás miatt nem ment az ismerkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!