Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után egyből mással feküdt le?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel 5 évig voltunk együtt, féléve volt egy szakításunk, amikor is 1 hét után már egy nála jóval idősebb sráccal feküdt le. Megpróbáltuk újra, utólag kár volt bevallom. Ismét szakítottunk és a szakítás után 1 hétig bírta megint, majd 1,5 hét alatt 4 különböző tinderes sráccal feküdt össze, az egyikhez még külföldre is kiment a saját pénzéből, azóta visszajött. Ezeket ő ismerte be, de a további dolgokról nem tudok szerencsére. Nem a szakítás viselt meg, hanem hogy mi lett belőle és mennyire félreismertem. Itt már nem elég a sajnálom, mert ez a kapcsolatunkra nézve zéró tiszteletet jelent. Rémálom szerű az egész tudván, hogy rettentő szerelmes volt belém és mindenben én voltam neki az első. Padlót fogtam, de a nehezén már túl vagyok, viszont néha beugranak ezek a dolgok. Hogy tudnék ezen továbblépni? Járt már valaki hasonló cipőben?jan. 19. 03:59
21/21 anonim válasza:
#17 hát akkor jól ki voltál éhezve 11 év után. Erre mondják, hogy az ilyen embereket, nem a szívük vezérli hanem az és ha valaki élvezi ezt, szakítás után, az is az izgalom miatt csinálja, mert ez őt kielégíti. Az ilyen emberek higgyétek el, már nem tudnak szex nélkül élni. Már boldog boldogtalanul is azt keresik mindig azt keresik, mert már alapvető szükségletük nekik már mindegy szokták mondani. Onnantól kezdve már nem számít az erkölcs meg a szeretet. Nekik szükségük van rá és kész. Értsétek meg emberek. Az, hogy ha kicsit is van agyuk és még nem váltak állatokká, akkor talán eszükbe veszik, és felteszik a kérdést hogy kivé lettem? A testem az ösztöneim irányítanak vagy én őket. Nem mindegy..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!