Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan történt a legcsúnyább szakításod?
Figyelt kérdés
Férfi vagy vagy nő? Hány éves voltál? Hány év telt el? Hogyan tetted túl magad rajta?tegnap 15:50
1/3 anonim válasza:
Nő vagyok, 25 éves voltam.Megcsalt,akartam költözni, de már ki volt cserélve a zár...
És mint kiderült azért mert ott lakott már az új csaj.Ez mind pár nap leforgás alatt történt.Azóta eltelt 14 év. Az idő segített. És abszolút nem bánom,hogy így alakult, sokkal erősebb lettem. :)
2/3 anonim válasza:
Rendőrségi feljelentés lett a vége. Konkrétan megfenyegetett, hogy megöl. Szerencsére ennek már 20 éve és még élek 😅 hozzátenném, naív 18 éves kiscsaj voltam.
3/3 anonim válasza:
egymás ruháival mostuk fel a padlót, elektronikai eszközök földhöz csapása😂 utólag is nevetek, könnyen túltettem magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!