Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy lépett túl ilyen gyorsan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lépett túl ilyen gyorsan?

Figyelt kérdés

A volt párommal 18 évesen jöttünk össze, majd kb fél évvel ezelőtt, 7 év után szakítottunk. Ő szakított velem, állítólag nem volt a képben harmadik fél, csak szabadságot akart, meg kalandozni. Külön lakásban éltünk, nem akart velem összeköltözni. Nemrég megtudtam, hogy már legalább 3 hónapja egy másik nővel él együtt, aki egyébként a kolléganője.

Hazudhatott, és a nő már szakítás előtt is képben volt?

2020. aug. 25. 07:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%
Ne agyalj ezen. Ez csak technikai kérdés, hogy volt-e már valakije, vagy azonnal szerzett valakit utánad. Lényegét tekintve mindegy. Fejben már biztosan kifelé kacsintgatott. Inkább azon gondolkodj, hogy milyen tulajdonságaid miatt nem tudta veled hét év után sem elképzelni az exed az együttélést? Mi akadálya volt annak, hogy tovább fejlődjön a kapcsolatotok? Az ilyesmiből esetleg lehet tanulni és legközelebb nem elrontani.
2020. aug. 25. 10:10
 12/15 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem már képben lehetett ez a nő, csak nem akarta mondani neked, hogy ne bántódj meg mégjobban. Mellesleg miért bámulod az exeidet, hogy mi van velük? A saját életeddel foglalkozz. Megannyi rendes férfi van, keresgélj :)
2020. aug. 25. 11:17
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha már rá szinte rögtön összejött egy nővel és együtt is élnek, akkor szinte biztosra veheted igen, hogy ha nem is kavartak, de legalább flörtöltek egymással. Sokan nem őszinték szakításkor, egyrészt mert téged sem akar bántani, másrészt meg magát sem akarja bemocskolni es kibuvot keres, ezesetben, hogy nem élte ki magát. Legalább könnyebben tul teszed magad, ha kicsit haragszol rá. Felejtsd el ne ragodj ezen es majd jön neked is valaki.
2020. aug. 25. 13:38
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg képben volt. Örülj, hogy megszabadultál egy ilyen hűtlen, hazudós fickótól. Fényes jövő nem várt volna mellette, ez tuti.
2020. aug. 25. 13:39
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Igyekszem nem gondolni rá, hanem magamra összpontosítani, nem is foglalkoztam az életével az elmúlt hónapokban, teljesen véletlen jutott a fülembe az infó egy közös ismerős által, és kattogni kezdtem, mivel nem teljes még az elengedés részemről.

Felmerült, hogy gondolkozzak el inkább a saját hibáimon, ami ide vezetett. Köszi a tanácsot, az elmúlt fél évben folyamatosan dolgoztam magamon, mind testileg, mind lelkileg, hogy rendbe tegyem az életem, és egész jól haladok az úton, de még van teendőm bőven. :)

Sok olyan tulajdonságommal tisztában vagyok, amik nem éppen előnyösek, de igyekszem ezeken is változtatni.

Írta valaki azt is, hogy inkább a saját leendő kapcsolatomba fektessek ennyi energiát, és ne csak magammal foglalkozzak.

Egyelőre nem érzem késznek magam egy új kapcsolatra, épp azért, mert a régit még nem zártam le, és azért sem, mert 7 év után most jól esik kicsit magammal foglalkozni, csak magamra koncentrálni. Természetesen, ha lesz valakim, akkor meg fogja tőlem kapni a maximális odafigyelést, talán inkább arra kell koncentrálnom, hogy ne feledkezzek meg a minőségi énidőről sem.

De a kérdés ugye nem is ezekről szólt, hanem inkább csak arról, hogy tényleg lehetséges egy embert ennyire félreismerni, hogy tényleg lehet, hogy valaki ennyire másnak mutatja magát, mint amilyen valójában? És úgy tűnik, lehetséges. :)

2020. aug. 25. 19:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!